Helpdeskmedarbetare till Zedcoms 1st line support

Helpdeskmedarbetare till Zedcoms 1st line support

Är du Zedcoms nästa helpdeskmedarbetare med erfarenhet/intresse av teknisk problemlösning?

Beskrivning

Som helpdeskmedarbetare tar du främst emot inkommande samtal från kund där du förväntas arbeta serviceinriktat med en positiv och engagerad inställning. Tillsammans med ett team på 16 personer lägger du stort fokus på att lösa kundernas ärende under vardagar 08:00-17:00.

Du kommer arbeta med varierande ärenden med allt från att hjälpa större kundföretag med internetuppkoppling till mindre kundföretag som är i behov av att installera mail eller lösenordsbyte via dator/telefoni. I och med bredden och variationen i samtalen kommer du lära dig allt från nätverk till dom senaste molntjänsterna. Du hamnar i ett tight och hjälpsamt team som stöttar varandra i det vardagliga arbetet.

Vi ser gärna att du som söker
  • Har erfarenhet av kundservice och telefonvara
  • Är ansvarsfull i ditt arbete
  • Är hungrig på kunskap
  • Meriterande är om du har teknisk utbildning/erfarenhet
Anställningsform

Provanställning med möjlighet till fast anställning

Sysselsättningsgrad

Heltid

Arbetstid och lön

Dagtid 08:00-17:00

Fast lön enligt överenskommelse

Ansök

Ansök så snart som möjligt då rekryteringsprocessen sker löpande.
Mer info
Kontaktperson Marlene Rehnsbo
Telefon 063194335
Område Krokom
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav. För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. www.onepartnergroup.se