Kundtjänstmedarbetare med affärsmässigt tänk

Kundtjänstmedarbetare med affärsmässigt tänk

Vi söker nu för kunds räkning en kundtjänstmedarbetare med affärsmässigt tänk. Uppdraget påbörjas så snart som möjligt enligt överenskommelse.

Beskrivning

Som kundtjänstmedarbetare är du en driven, serviceinriktad medarbetare som har nära kontakt med kunder och övriga delar av organisationen. Tillsammans med ditt team på 5 personer lägger du stort fokus på att lösa kundernas ärenden under vardagar kl 8 17. Du besvarar inkommande mail och samtal från befintliga kunder via telefon och mail med avtals- faktura- leverans- och produktfrågor. I samtal med kund ska du se möjligheter för dem att ändra eller uppgradera sitt medlemskap för bättre produktalternativ.

Arbetet kräver god förmåga att organisera men också att uttrycka sig i tal och skrift. I början av arbetet får du en utförlig introduktion och under arbetets gång har du en coachande Teamchef som hjälper dig att utvecklas.

Vi ser gärna att du som söker
  • Har erfarenhet av arbete inom helpdesk
  • Tycker om att ge service
  • Är ansvarsfull och plikttrogen i din anställning
  • Strävar efter att förbättra och strukturera ditt arbete
  • Trivs i en fartfylld miljö
  • Har goda kunskaper i MS Office eller liknande
Anställningsform

Visstidsanställning på 6 månader via Onepartnergorup, därefter tas anställningen med stor sannolikhet över av kundföretaget.

Sysselsättningsgrad

Heltid

Arbetstid och lön

Dagtid/Fast lön

Ansök

Ansök så snart som möjligt då rekryteringsprocessen sker löpande.
Mer info
Kontaktperson Marlene Rehnsbo
Telefon 063194335
Område Utland
Yrkesroll Data & IT, Service & Kundtjänst, Kundtjänst
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 31 jan 2020 (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav. För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. www.onepartnergroup.se