E-Commerce manager till Extra Evil Distribution

E-Commerce manager till Extra Evil Distribution

Vem du är

Vi söker dig som har universitetsutbildning och ett stort intresse för digitalisering och e-handel. Du är en driven person med idéer om hur du vill öka vår digitala försäljning. Om du har intresse för någon av de sporter vi jobbar med så är det ett plus. Meriterande är om du har kunskaper inom programmering, om du tidigare har jobbat med e-handel eller digital försäljning.

Det här är något för dig om du
  • Vill hjälpa oss att öka vår digital försäljning B2C och B2B
  • Vill styra ditt eget arbete och sätta upp egna ambitiösa mål
  • Tycker digitala marknadsföring och försäljning är kul
  • Är ansvarstagande och följer den plan du själv sätter upp
Det här får du hos oss

Hos oss får du möjlighet att jobba i ett litet företag där alla jobbar tight tillsammans och där vi gemensamt strävar mot samma mål. Frihet och ansvar är ledord hos oss som ger möjligheter utöver det vanliga. Du får vara med och utveckla vårt företag och får ta del av den tillväxt vi skapar ihop.

Om tjänsten

Heltid, lön enligt överenskommelse.

Ansökan

Du gör din ansökan via www.onepartnergroup.se

Urvalsarbetet kommer att ske löpande varför vi rekommenderar att du gör din ansökan snarast möjligt.
Mer info
Kontaktperson Gustaf Wrangbäck
Telefon 063194341
Område Utland
Yrkesroll Marknadsföring
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 31 jan 2020 (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vilka vi är
Extra Evil är ett distributionsföretag med egna varumärken. Vi jobbar inom actionsport med inriktning mot snöskoter, skidor, snowboard och vattensport. Vi är baserade i Östersund där vi har egna lokaler för lager, showroom och kontor. Extra Evil Distribution AB grundades 1997 och för varje dag ökar vår digitala försäljning både till slutkund och återförsäljare.

De varumärken vi jobbar med är Jethwear©, Dragon©, Obrien©, Jetpilot©, Solas©, Worx©, Aztron© och World of Watersport©, varav flera vi är exklusiv distributör för i Sverige och Skandinavien.

Våra e-butiker är vattensport.se, jethwear.se, extraevilb2b.se och jethwear.com varav alla är byggda på multishop-Magento.