Sommarvikariat Terminalarbetare/truckförare

Sommarvikariat Terminalarbetare/truckförare

Nu söker Onepartnergroup Sundsvall AB terminalarbetare/truckförare för kunds räkning

Välkommen med din ansökan!

Dina arbetsuppgifter

Du kommer vara anställd av oss på OnePartnerGroup och uthyrd till vår kund i Sundsvallsområdet. Dina arbetsuppgifter kommer att vara terminalarbete och materialhantering.

Din profil

Du har en praktisk utbildning och aktuella körkort. Vi ser att du är ansvarsfull, social och gillar ordning och reda. Du har god datorvana och du behärskar det svenska språket i tal och skrift.

Anställningsomfattning

Heltid vecka 24-35

Anställningsform

Visstidsanställning

Arbetstid och lön

Dagtid

Urval sker löpande så välkommen med din ansökan redan idag. Skicka ditt CV och personliga brev via onepartnergroup.se.

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern med ett unikt helhetskoncept för företag. Vi är en trygg partner när du behöver hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Hos oss har du tillgång till den bästa lokala kompetensen inom både yrkesarbetar- och tjänstemannasektorn. Du får också flexibla lösningar som möjliggör långsiktig tillväxt och lönsamhet. Vi finns nära dig. OnePartnerGroup är verksamma på ett 50-tal orter, med cirka 2500 engagerade medarbetare. Genom vår kännedom om, och närvaro på, så många platser är vi Sveriges lokalaste samarbetspartner. Hur kan vi hjälpa dig?

Varmt välkommen till www.onepartnergroup.se
Mer info
Område Utland
Yrkesroll Transport & Logistik
Typ av anställning Projekt- / Visstidsanställd, Vikariat
Sista ansökningsdag 13 juni 2020 (15 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav. För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. www.onepartnergroup.se