IT-arkitekt till Great IT

IT-arkitekt till Great IT

Är du en kvalitetsmedveten person med en bred teknisk förståelse som trivs i en roll med stort ansvar? Då har vi tjänsten för dig. Till Great IT söker vi nu en IT-arkitekt till uppdrag med placering i Oskarshamn.

Om Great IT

Vi på Great IT förser företag med konsulter inom allt från förändringsledare, tekniska specialister, dataanalytiker, programledare till managementrådgivning. Vi kan även sätta ihop team för större leveranser, exempelvis inom utveckling, Continuous Delivery och Continuous Integration, tekniska projektförändringar, upphandlingsteam, och mycket mer. Great IT är en möjliggörare som ständigt överraskar och skapar utvecklingsmöjligheter för kunder och anställda. Great IT är framåtlutade, nyfikna och alltid på jakt efter högkvalitativa och värdeskapande lösningar åt våra kunder och för våra anställda.

Arbetsuppgifter

Som IT-arkitekt blir din huvuduppgift att tillhandahålla den övergripande tekniska designen för IT-projekt eller mindre system. Du baserar din design på en tydlig kravbild baserad på verksamhetskrav samt informations- och IT-säkerhetskrav. I rollen ingår planering och presentation av strategier för hur lösningarna ska struktureras samt byggas upp.

Infrastrukturen omfattar hårdvara, nätverk, tekniska plattformar samt verktyg för systemövervakning och verksamhetens informations- och IT-säkerhetsdirektiv.

Din profil

För att vara aktuell för tjänsten ser vi att du har en högskole- eller universitetsutbildning inom området IT/Data-ingenjör alternativt mångårig erfarenhet inom området. Vi ser även att du har goda kunskaper i svenska och engelska både skriftligt och muntligt.

Som person har du en god kommunikativ förmåga där du kan anpassa dina designidéer till olika personer i både tal och skrift. Du är van vid att kommunicera med ledningsfunktioner för information- och IT-säkerhet men även ha en bra relation till dina teamkollegor. Din noggrannhet och din ansvarskänsla kommer göra dig framgångsrik i rollen.

Tjänstgöringsort: Oskarshamn men på sikt kan arbetsuppgifterna utföras till viss del på distans.

Omfattning: 100%.

Ansökan sker via onepartnergroup.se senast den 17 december 2019. Vi tillämpar löpande urval så skicka gärna in din ansökan redan idag. Vid frågor är du välkommen att kontakta Linn Isberg på linn.isberg@onepartnergorup.se eller 0480-432055.

Om oss

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav. För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller en rekrytering till någon av våra kunder. www.onepartnergroup.se.
Mer info
Område Utland
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 17 dec 2019 (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav. För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. www.onepartnergroup.se