Svensktalande Social media-ansvarig för biltillverkare i Maastricht, Nederländerna

Svensktalande Social media-ansvarig för biltillverkare i Maastricht, Nederländerna

Arbeta som Sociala medier ansvarig/Kundtjänstrepresentant för en världskänd tillverkare av lyxbilar i Nederländerna.

Vår klient

Vår klient är en tysk biltillverkare som är en av världens mest välkända varumärken i branschen och levererar högklassig standard på sina produkter. Vi ser just nu efter en kundtjänstrepresentant som vill jobba för vår klients sociala medier avdelning. Vår klients kundassistanscenter är en integrerad internationell mångkulturell del av en organisationen och letar efter dig som vill bli en del av detta team.

På kontoren i Maastricht i Nederländerna tänker och handlar de globalt och tar en ledande roll för kundassistanscentrum över hela världen i företaget. Vår klients mål är att erbjuda utmärkt hjälp till våra kunder och återförsäljare av välkända varumärken. 24 timmar om dygnet, 7 dagar i veckan, 365 dagar om året, garanterar vi våra kunders rörlighet med vår vägservice. Dessutom tar vi hand om alla slags förfrågningar om personbilar, lastbilar och skåpbilar under våra öppettider.

Varumärkets viktigaste löfte är: "Det bästa eller inget".

Vem söker vi efter?
 • För vårt internationella team söker vi en kollega som pratar och skriver på flytande svenska.
 • Vi lever i en snabb och dynamisk miljö som kräver starkt kundfokus, kreativitet och särskilt intresse för bilindustrin och tekniken.
 • Erfarenhet av SM-dialog, journalistik eller bloggning skulle uppskattas men är inte ett krav.
 • Vi tror på styrkan av att göra saker tillsammans, lagarbete är en viktig del av vår dagliga verksamhet. Vi strävar efter kandidater med en entusiastisk och inspirerande personlighet.
 • Tycker om att jobba kreativt med språk och bilder.
Vår klient strävar efter att alltid lyssna på sina kunder för att kunna förstå dem bättre. Att veta deras "gillar" och "ogillar", att förstå deras intressen och oro, vem de är, vad de bryr sig om och vad de gör. Vår klient drivs till perfektion, inte bara för att de känner till deras publik men också för att de förstår den specifika karaktären hos varje social media-kanal. De kan ändra sin kommunikation mellan plattformarna för att engagera sina anhängare och skapa sociala samtal och PR.

Dagligen delar vår klient sin passion tillsammans med sina 30 + miljoner fans. Oavsett om det är en produktförfrågan, klagomål eller uppskattning är dialogen med kunder alltid aktiv. Deras #BestFans kan chatta med dem via Twitter, Facebook, Instagram, YouTube, LinkedIn, Google+ och många fler kanaler. Detta är de kanalerna som du vill vara ansvarig för.

Förmåner

Vi erbjuder dig ett jobb i en mångkulturell, ung och informell internationell arbetsmiljö. Dessutom kommer företaget också erbjuda dig:
 • Omlokaliseringspaket; flyg och boende blir betalt för dig under den första tiden.
 • 200 semester timmar (baserat på heltidsanställning)
 • Semesterpenning: 8% av årslön
 • Konkurrenskraftig resultatbaserad löneutveckling
 • Resultatorienterade bonusar
 • Medarbetar-bilprogram: rabatt på nya eller begagnade märkesbilar
 • Kollektiv sjukförsäkring till rabatterade priser
 • Pensionsplan
 • Transportplan: Fri cykel var 3: e år eller; gratis kollektivtrafik eller bidrag till bränslekostnader
 • En "skräddarsydd" individuell utvecklingsplan
Arbetstider: Skift mellan 8:30 – 21:00, måndag till söndag (möjlighet att flexa)

Varför jobba i Maastricht?

Maastricht är en av de äldsta städerna i Nederländerna. Kyrkor, stadsmurar, monumentala handelshytter och stora torg pryder sig oslagbart med ett omfattande och varierat utbud av affärer. Under de senaste årtiondena har det förändrats från en lugn provinshuvudstad till en livlig internationell studentstad med ett känt universitetets centrum, ett hälsocampus, många nystartade, ett centrum med shoppingmöjligheter, vackra hotell, otaliga terrasser och många artister som börjar en studio i stan efter att de har examen. De främsta språken som talas är nederländska och den lokala limburgska dialekten, även om de flesta pratar engelska. Även om vädret ibland är regnigt och blåsigt, har staden en mängd aktiviteter på alla håll!

Nordic Jobs Worldwide
Vi är ett professionellt nordiskt rekryteringsföretag, som specialiserar oss på att sammanföra kandidater från Sverige, Finland, Norge och Danmark med företag över hela världen. Nordic Jobs Worldwide är Nordens största rekryteringsfirma och vi matchar det mest spännande jobben med nordisk talang. De sista 2 åren har vi hjälpt över 1000 kandidater från Norden att få sitt drömjobb med våra partners i över 28 olika länder.

Verkar detta intressant? Då vill vi att du skickar oss ditt CV i dag!
Mer info
Område Utland
Yrkesroll Marknadsföring
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.nordicjobsworldwide.com/
Sista ansökningsdag 14 juli 2020 (37 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Nordic Jobs Worldwide are helping Nordic speaking candidates to find jobs abroad. Our ambition is to match the most exciting jobs around the world with candidates from the Nordic region.

With our own job portal www.nordicjobsworldwide.com and head quarter in Norway with hubs in Sweden, Denmark and UK, we can challenge the international recruiting market. With employees from Sweden, Norway and UK we have the best knowledge how to find the right candidates in every local market. We have over 30 years of experience together in the industry and a very big network.

Find your dream job - tomorrow is a new day!