Ekonom till Nobicore

Ekonom till Nobicore

Vi söker nu en självgående redovisningsekonom till vårt team av engagerade medarbetare. Du får ett fritt arbete i en organisation där kreativitet, ambition och kundupplevd kvalitet är centrala ledord. Du kommer att ingå i en liten intern organisation med såväl hög som bred kompetens.

I dina arbetsuppgifter ansvarar du för den löpande redovisning innefattande:
  • Hantering av betalnings- och bokföringsflöden
  • Kund- och leverantörsreskontra
  • Fakturering
  • Rotansökningar
  • Moms- och skattedeklarationer
  • Löneadministration
  • Budgetarbete
  • Avstämning och projektuppföljning
  • Bokslutsarbete
  • Kontorsadministration
Du har ett driv att förbättra och utveckla arbetsprocesser. Vi söker dig som är gymnasieekonom alternativt civilekonom. Du har minst tre års erfarenhet av arbete med kvalificerade arbetsuppgifter inom redovisning, erfarenhet av bokslutsarbete är ett krav. Vi ser extra positivt på goda kunskaper i kalkylprogram samt finansiell uppföljning. Vidare ser vi gärna att du har erfarenhet av arbete med koncernredovisning och är väl bevandrad i redovisning per kostnadsställe.

Vi söker nu dig med en god analytisk förmåga och ett öga för detaljer. Du har ett effektivt och noggrant arbetssätt samt trivs i en roll med mycket eget ansvar. Vi ser gärna också att du är självgående och framåt som person. Du ska vara flexibel och servicebenägen med en vilja att effektivisera arbetet.

Vi samarbetar med OnePartnerGroup i den här rekryteringen. Urval sker löpande så skicka gärna in din ansökan snarast via vår hemsida www.onepartnergroup.se , dock senast 2020-02-09 Har du några frågor eller funderingar är du välkommen att kontakta Marcus Larsson Locklund 060-789-05-05

Anställningen är en tillsvidareanställning på heltid

Tillträde enligt överenskommelse.

NOBICORE AB är en liten koncern som arbetar med fastighetsutveckling, projekt- och byggledning samt byggnadsplåt. De senast slutförda utvecklingsprojekten är flerbostadshusen Concordia 1 och Concordia 2. Vi fortsätter nu med Concordia 3 med byggstart hösten 2019.
Mer info
Område Sundsvall
Yrkesroll Ekonomi
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 9 feb 2020 (17 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav. För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. www.onepartnergroup.se