Projektör FTTH

Projektör FTTH

Om kundföretaget

Oavsett om vi pratar om en optisk fiber i marken eller radiovågor i luften är Network Projectum rätt företag för att anta utmaningarna. Med sin mångåriga kunskap inom fiber och telekom levererar de kundanpassade lösningar där inget uppdrag är för stort eller för litet. Projektledning, projektering, installation och drift är vad Network Projectum erbjuder.

Network Projectum har gedigen erfarenhet av den tekniska infrastrukturen där du får bidra med din kunskap samtidigt som du får möjligheten att axla framtidens tekniska utmaningar. Här tillhör du ett nytänkande, expansivt företag med korta beslutsvägar och otroliga utvecklingsmöjligheter.

Missa inte chansen att jobba för ett växande företag inom fiber och mobilkommunikation!

Läs mer på www.networkprojectum.se

Dina arbetsuppgifter

Som projektör för Network Projectum är din huvudsakliga arbetsuppgift att leverera ritningar genom korrekta fältundersökningar och information. Du kommer identifiera lämpligaste schakt- och frälsningsväg och säkerställa att detaljprojekteringen blir i enlighet med verkligheten samt blir kostnadseffektiv. Dukter, fiber och skåp planerar du in enligt anvisningar från nätägaren och beställare.

Utgångspunkt är i Helsingborg men projekten är belägna i södra och mellersta Sverige.

Din profil

För att klara av rollen ska känna dig trygg med att projektera FTTH-nät. Du har tidigare projketerat i AutoCad, dpCom eller något likvärdigt verktyg. Det krävs att du är strukturerad som person och har en logisk förståelse för vad som är mest relevant i varje specifikt fall. Du är en person som drivs av att leverera och vill ständigt ta dig an nya utmaningar. Svenska i tal och skrift är ett krav, samt B-körtkort.

Om oss

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på 46 orter i Sverige och har över 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav.

För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder.

www.onepartnergroup.se
Mer info
Område Helsingborg
Yrkesroll Organisation & ledning, Projektledare, Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 1 okt 2019 (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav. För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. www.onepartnergroup.se