Marknadsassistent

Marknadsassistent

Om tjänsten

Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd av Studentwork och sedan uthyrd som konsult till Netadmin. I denna process söker vi dig som studerar grafisk design, kommunikation eller annan likvärdig utbildning och som har möjlighet att jobba ca 1 dag/vecka. Hela rekryteringsprocessen hanteras av Studentwork och frågor om rollen eller Netadmin ställs till Studentwork och ansvarig konsultchef, i detta fall Elin Karlsson (Elin.Karlsson@Studentwork.com).Dina arbetsuppgifter


Som marknadsassistent kommer du att jobba ca 1 dag/vecka med fokus på att skapa content och att skriva text. Du kommer till en början att få en introduktion där företaget presenteras i sin helhet samt för att du ska få en förståelse för hur de jobbar med marknadsföring i dagsläget. Huvudsakliga arbetsuppgifter kommer sedan att innefatta:
  • Skapa och skriva content/material som kan användas till mailutskick, hemsida, broschyrer och blogg m.m.
  • Skapa innehåll till annonser för publicering på bland annat LinkedIn och Facebook
  • Skapa och ansvara för e-postkampanjer till nya och befintliga kunder
  • Arbete med digitala kanaler
Allt arbete utförs på engelska då Netadmin har många internationella kunder och även expanderar på nya marknader. Du bör därför vara väldigt bekväm med att skriva och skapa texter på engelska, men på kontoret i Linköping pratar anställda svenska. Netadmin erbjuder goda utvecklingsmöjligheter till dig som vill jobba på ett internationellt företag i en varierad roll där tyngdpunkten dock ligger på att skapa text. Har du tidigare kunskaper inom grafisk design är detta högst meriterande.

Övrig information:

Placeringsort: Linköping, Mjärdevi

Omfattning: Deltid, ca 1 dag/vecka

Arbetstider: 08:00 - 17:00

Period: Start omgående och till att börja med tre månader framåt

Din profil

Vi söker dig som studerar kommunikation, mediateknik, marknadsföring eller annan likvärdig utbildning på universitets- eller YH-nivå. Du brinner för marknadsföring och det skrivna ordet och du har väldigt lätt för att uttrycka dig i text skriven på engelska. Det är meriterande om du har erfarenhet av att jobba med Illustrator och Photoshop, annars skrivs de mesta texterna i Word.

Som person tror vi att du som söker är kreativ och vågar komma med egna idéer. Du tar initiativ och kan själv driva ditt arbete framåt. Vidare är du utåtriktad, kommunikativ och ansvarsfull. Mycket goda kunskaper i svenska och engelska i båda tal och skrift är ett krav.

Om Studentwork

Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och examinerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet.

Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning, marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.
Mer info
Område Linköping
Yrkesroll Marknadsföring, Marknadsassistent
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 3 mars 2020 (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Netadmin Systems är ett svenskt företag som utvecklar och marknadsför Netadmin Nine - programvara som hjälper operatörer att växa och gå över till fibernätverk. Netadmins lösningar gör det enklare att lansera nya tjänster, öka effektiviteten och förbättra kundupplevelsen. Med mer än 15 års erfarenhet på marknaden har Netadmin Systems levererat lösningar till fler än 15 länder globalt. Företageet ägs av Volaris Group, en operativ del av det Toronto-baserade Constellation Software Inc. Läs mer om Netadmin Systems på www.netadminsystems.com.