Vi rekryterar betongarbetare till NaijBetong i Skeppshult

Vi rekryterar betongarbetare till NaijBetong i Skeppshult

Om kunden

NaijTeknik är ett företag som jobbar med ställverk och VA-byggnader. Våra uppdragsgivare är de stora energibolagen, kommuner m.m. Företaget omsätter idag ca 60 miljoner men är i ett mycket expansivt skede och kommer att fortsätta växa i snabb takt.

Företaget ingår i Naijföretagen som omsätter ca 265 miljoner. Koncernen har ca 90 anställda och består av 5 systerbolag: NaijBygg, NaijBetong, NaijTeknik, NaijFast samt Västsvensk Brunnsborrning.

NaijTeknik erbjuder dig en spännande arbetsplats som drivs av framåtanda och viljan att växa och förbättra. Genom erfarenhet, kompetens, nyfikenhet och ett stort driv hjälper NaijTeknik sina kunder att få det de önskar. Läs mer på: www.naijteknik.se

Arbetsbeskrivning

Vi söker betongarbetare för tillverkning av ställverk och VA byggnader runt om i Sverige. Du blir en i ett gäng på ca 15 personer som kommer vara med och utveckla bolaget.
I ditt arbete ingår formning, armering, gjutning.

Arbetsplatsen är i Skeppshult.

Utbildning

Meriterande om du har byggutbildning och innehar Yrkesbevis som betongarbetare.

Erfarenhet

Är du en tekniskt lagd arbetsam person med erfarenhet av tex grövre montering, arbetat på lantbruk, har byggerfarenhet eller liknande så ser vi gärna att du söker tjänsten. Viljan att lära sig i kombination med allmänt tekniskt kunnande är en intressant bakgrund. Meriterande om du har erfarenhet av betongarbete.
Du har goda erfarenheter av att läsa och förstå ritningar och arbetar självständigt utifrån dessa.
Du behärskar svenska i tal och skrift. Grundläggande kunskaper i engelska är meriterande.

B-körkort är inget krav men vi ser gärna att du som söker har körkort.

Personliga kvalifikationer

Förutom din kompetens värdesätter vi dina personliga egenskaper. Du är driven, praktisk lagd och prestigelös. Hos oss är det högt tempo med många spännande projekt igång samtidigt. Du har ordningssinne och stor känsla för kvalité. Du ska ha lätt för att samarbeta i grupp och du är van att ta eget ansvar för din arbetsuppgift.

Lön och anställningsvillkor

Kollektivavtalsenlig lön.

Ansökan

Är detta rätt tjänst för dig? Tveka inte att söka tjänsten redan idag då vi jobbar med löpande urval.
Mer info
Område Utland
Yrkesroll Övrigt
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 20 sept 2021 (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

VMP är en nischad och stark leverantör av traditionell bemannings- och rekryteringstjänster inom verkstads- och produktionsindustrin samt bygg- och elbranschen. VMP ingår i Palm & Partners Gruppen som består av starka varumärken för Bemanning, Rekrytering, Omställning och Search. VMP samarbetar med företag och organisationer inom områdena bemanning, rekrytering, entreprenad & outsourcing samt Karriär & Utveckling. Inom bemanning och rekrytering är industri-, bygg- och elteknikföretag våra största kundgrupper. Vi jobbar utifrån långsiktiga relationer med såväl våra kunder som anställda. VMP är ett auktoriserat bemannings- och omställningsföretag, medlemsföretag i Sveriges Byggindustrier (BI) och Installatörsföretagen. Hela kedjan innehar DNV kvalitets- och miljöcertifiering. Som anställd på något av våra kontor kan du se fram emot många intressanta och utvecklande kunduppdrag. Vår ambition är att vara i bemanningsbranschens toppskikt då det gäller ansvarstagande och trivsel. Välkommen att läsa mer om oss och se alla våra aktuella karriärmöjligheter på vår hemsida www.vmp-group.se Följ på Facebook, LinkedIn och vmpgroupsverige på Instagram. Gilla och dela gärna det som tilltalar dig!