NCC Kandidat Traineeprogram 2021

NCC Kandidat Traineeprogram 2021

Vill du ha en utmanande och individanpassad roll inom NCC:s produktionsverksamhet? Då ska du starta din karriär hos oss! NCC:s Traineeprogram ger dig möjligheten att få praktiska kunskaper och erfarenheter från olika delar inom NCC:s produktionsverksamhet. Dessutom ger programmet dig en möjlighet att bygga ett nätverk och få vänner för livet.


NCC Kandidat Traineeprogram (KTP) är uppbyggt efter en rotationsmodell där du under dina 12 månader som trainee kommer arbeta i olika roller inom vår produktionsverksamhet. Utöver arbete produktion får du som trainee hos NCC ta del av diverse utbildningar och gemensamma träffar tillsammans med övriga traineer. Din kompetens, erfarenheter och intresseområden tillsammans med NCC:s framtida behov ligger till grund för din tid i NCC Kandidat Traineeprogram. Därför upprättar du tillsammans med din chef en individuell utvecklingsplan vid programmets start.

Under traineeprogrammet första tid är fokus att du lär känna företaget, våra värderingar och dina traineekollegor. Vi startar därför upp med en nationell träff vid programmets start i juni 2021. Utöver dina rotationer kommer du ha sex nationella träffar där du får lära både mer om dig själv och om NCC. När traineeprogrammet avslutas påbörjas ett mentorsprogram som pågår under ett år. Genom en matchningsprocess tilldelas du en mentor från NCC och genom månadsvisa möten får du därmed ytterligare möjlighet utveckla dig själv samt din karriär oss på NCC.

Är det dig vi söker?
NCC Kandidat Traineeprogram syftar till att ge dig de bästa förutsättningarna för att efter programmet anta rollen som arbetsledare eller platschef. Programmet riktar sig till dig som är nyutexaminerad student med inriktning bygg och anläggning (120 eller 180hp) från yrkeshögskola, högskola och universitet. Du kan också ha högst ett par års kvalificerad arbetslivserfarenhet. Som trainee får du en tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning. Din placering kommer bero på din anställningsort och affärsområde.

Ansökningsprocessen
Under hösten och våren besöker vi olika arbetsmarknadsdagar i hela Sverige, för att kunna träffa dig och berätta mer om NCC Kandidat Traineeprogram. Vilka arbetsmarknadsdagar vi besöker kan se på NCC på turné och på vår Facebooksida.

När du skickar in din ansökan kommer du få svara på några urvalsfrågor samt registrera ditt CV, personliga brev och betyg på dina hittills avslutade kurser. När du skickar in din ansökan får du också ange vilken geografisk ort som är intressant för dig. Sista ansökningsdatum är den 10 januari 2021 och därefter påbörjar vi en urvalsprocess följt av intervjuer. I slutet på februari kommer du få besked om du blivit antagen till NCC Kandidat Traineeprogram 2021.

Vilket affärsområde inom NCC?
När du lämnar din ansökan kommer du få ange vilket eller vilka affärsområden som du är intresserad av att bli anställd inom. Läs nedan om de affärsområden som tar emot traineer till Kandidat Trainee Program 2021.

NCC Building - Affärsområde NCC Building är en nordisk organisation specialiserad på hållbart byggande av bostäder, kontor, offentliga lokaler samt renovering. Med hög kompetens inom hållbarhet, digitalisering och partnering utvecklar NCC Building projekt tillsammans med kunder i ett tidiga skeden. Genom kundanpassade koncept och moderna arbetsmetoder kan de erbjuda dig ett spännande arbete i en utvecklande miljö.

NCC Infrastructure - NCC Infrastructure levererar hela infrastrukturprojekt - från design och konstruktion till produktion och service. Affärsområdet har idag en stark position i Sverige och arbetar över hela Norden. De bygger och utvecklar framtidens miljö för arbete, boende och infrastruktur och utför olika typer av koncept och service inom mark- och anläggningsarbeten. De utvecklar projekt med målsättningen att hitta nya smarta lösningar för såväl små som stora problem.

NCC Industry - Affärsområde NCC Industry är en nordisk organisation specialiserad på hållbara lösningar inom asfalt, stenmaterial, grundläggning och vägbeläggning. Genom en högteknologisk tillverkningsprocess levereras insatsmaterial och våra asfaltsprodukter passar till allt från gator, garageuppfarter och cykelbanor till motorvägar och flygfält. De huvudsakliga marknaderna är koncentrerade till de nordiska länderna, där NCC är den ledande aktören i branschen.

Hercules Grundläggning - Hercules är ett av nordens ledande grundläggningsföretag och är dotterbolag inom NCC-koncernern. Med hjälp av metoder som pålning, stödkonstruktioner, grundförstärkning och armering hjälper vi våra kunder att lägga grunden till framtidens byggnader oc anläggningar.

Vi ser fram emot att ta emot din ansökan och senast den 10 januari 2021. Har du frågor om ansökningsprocesser eller om NCC Kandidat Traineeprogram kan du kontakta Dennis Hedebrand HR-Specialist Employer branding via dennis.hedebrand@ncc.se

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Utland
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion
Typ av anställning Heltid, Trainee
Hemsida http://www.ncc.se
Sista ansökningsdag 10 jan 2021 (47 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

NCC är ett av de ledande företagen i Norden inom bygg, infrastruktur och fastighetsutveckling med en omsättning på ca 58 Mdr SEK och 15 500 anställda 2019. Vår vision är att förnya vår bransch och erbjuda de bästa hållbara lösningarna. Vårt arbete genomsyras av våra värderingar; Ärlighet, Respekt, Tillit och Framåtanda.