Svarvare Produktionspersonal

Svarvare Produktionspersonal

Moelven Vänerply AB ingår i divisionen Wood, och är beläget i Otterbäcken i Gullspångs kommun. Fabriken producerar plywood för den svenska, nordiska marknaden, vilket innefattar allt från svarvning av faner till pressning och sågning av färdig plywood. Moelven Vänerply AB är i en intressant process där vi utvecklar maskinparken och organisationen för att möta framtiden. Verksamheten sysselsätter idag ca 150 medarbetare och omsätter ca 480 milj. kr.

Vill du vara med och bygga en hållbar framtid med trä? Våra produkter finns överallt där vi rör oss och vi kan med våra egna produkter klä ett helt hus invändigt som utvändigt. Moelven Wood ser positivt på mångfald och erbjuder dig möjligheten att arbeta i ett av Skandinaviens största trämekaniska bolag. Vi befinner oss i ett expansivt skede, och inte minst i en väldigt intressant bransch med stor efterfrågan på våra miljövänliga produkter.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är ansvarstagande och nyfiken på att utvecklas. Grundläggande datavana är ett krav. Meriterande om du tidigare erfarenhet av arbete i produktionsmiljö.

Personliga egenskaper
Vi värdesätter social kompetens och god kommunikationsförmåga. Samtidigt kommer vi lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper.
Mer info
Kontaktperson Processchef, Moelven Vänerply AB Stefan Homer
Telefon 010-122 66 18
Område Utland
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion, Maskinarbete, Anläggningsarbete
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 3 juli 2022 (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Moelven är en av Skandinaviens ledande leverantörer av byggprodukter och tillhörande tjänster. Koncernen består av 37 produktionsbolag fördelat på 46 produktionsenheter i Norge och Sverige. Moelven har även ett större antal kontor inom marknad, försäljning, service och montering, 3400 anställda och en årsomsättning på 10,3 miljarder NOK.

Moelven Wood AB är ett helägt dotterbolag till Moelven Industrier ASA och ingår i den Skandinaviska organisationen Moelven Wood. Moelven Wood är producent och distributör av bygg - och inredningsmaterial för bygghandel och industri. Moelven Wood i Sverige omsätter ca 1,5 mdr SEK varav ca 1,3 mdr i den svenska marknaden. Vi har en stark tillväxt och en mycket god position som ledande leverantör av träbaserat bygg - och inredningsmaterial.

Mer information om Moelven.