Snickare till vår entreprenadavdelning

Snickare till vår entreprenadavdelning

Vill du vara med och bygga framtidens trähus? Som snickare på våra byggplatser arbetar du med att bygga och montera våra färdiga moduler på plats hos kunden. Detta innebär att din arbetsplats varierar utifrån vart våra projekt är. Flertalet av våra projekt är i storstadsregionerna.
Mer info
Kontaktperson Projektchef Tobias Rydberg
Telefon 0101225844
Område Utland
Yrkesroll Övrigt
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 26 sept 2021 (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Moelven är en av Skandinaviens ledande leverantörer av byggprodukter och tillhörande tjänster. Koncernen består av 34 produktionsbolag fördelat på 42 produktionsenheter i Norge och Sverige. Moelven har även ett större antal kontor inom marknad, försäljning, service och montering, 3 400 anställda och en årsomsättning på 11,7 miljarder NOK.

Moelven ByggModul AB är en del av Moelven koncernen. Med koncernens samlade kunskap och resurser i ryggen, går vi i spetsen för utvecklingen av industriframställda byggmoduler i trä. Med tre produktionsenheter, en omsättning på drygt 1 500 miljoner SEK och ca 500 anställda erbjuder vi en spännande framtid med goda utvecklingsmöjligheter. Våra produktionsenheter finns i Kil, Torsby och Säffle.

Mer information om Moelven.