Mio söker alltid de bästa medarbetarna. Varje dag skapar vi bra prestationer i våra butiker. Vi vet att stolta medarbetare som trivs med arbetet har stor betydelse för hur kunden upplever Mio. Med gemensamma värderingar, tydligt ledarskap, individuellt ansvarstagande och stimulerande arbetsuppgifter erbjuder vi en attraktiv arbetsplats. Vi är ett modernt detaljhandelsföretag som med vårt starka kunderbjudande slagit branschen 10 av de senaste 11 åren. Vill du vara med och vinna matchen igen?

Arbetsuppgifter
Din roll blir att leda och utveckla verksamheten mot uppsatta mål tillsammans med våra duktiga medarbetare. Du kommer tillsammans med ledningsgruppen i butik, som du leder, att driva försäljningsarbetet och säkerställa att vi bemöter våra kunder på bästa sätt, allt utefter Mios koncept och sortiment. Självklart deltar du aktivt i butiksarbetet. Du kommer även att ha nära samarbete med övriga butiker i butiksgruppen.

Kvalifikationer
Vi söker dig som:
  • Har erfarenhet från ledande befattning inom sällanköps- eller dagligvaruhandeln med goda resultat.
  • Har ett brinnande intresse för försäljning och att uppnå resultat.
  • Gillar att arbeta självständigt och målmedvetet i ett högt tempo.
  • Är energisk, samarbetsvillig och lojal.
  • Är en person som drivs av att inspirera och engagera dina medarbetare.
  • Har förmågan att få dina medarbetare att sträva mot samma mål.
  • Har god analys- och administrativ förmåga.
  • Har god kommunikativ förmåga.
Som du märker har vi höga krav men är du den vi söker kan vi erbjuda dig ett roligt och utvecklande arbete. Du blir en del av vårt fantastiska gäng i Jönköping med fullt fokus på att öka och stärka Mios försäljning och position på den lokala marknaden. Våra värderingar "Laget, Kunskap och Passion" med Affärsmässighet som en övergripande värdering, genomsyrar allt vi gör och Mio ska alltid leverera en positiv kundupplevelse.

Mio är en ledande svensk detaljhandelskedja för möbler och heminredning som i snart 60 år har levererat personliga inredningslösningar för hemmet. Vi har i många år haft en kraftig tillväxt och är idag marknadsledande i Sverige på både soffor och sängar. Försäljningen uppgår till ca 7 Mdr kr på helårsbasis. Vi finns med butiker på över 70 platser i Sverige samt på nätet med e-handel. Mio ägs av handlarna som driver sina butiker framåt utifrån Mios koncept och den lokala marknadens behov. Grunden är en stark och positiv entreprenörskultur. Vi brinner för att förgylla kundernas liv hemma med riktiga möbler och prisvärd kvalitet. Vi vill vara det spännande alternativet som inspirerar kunderna att förnya sina hem som de ska vara stolta över och trivas i.
Mer info
Område Jönköping stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, Försäljning, Butik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.mio.se/om-mio/jobba-pa-mio
Sista ansökningsdag 7 feb 2021 (15 dagar kvar)