Tekniker - Engineering Professional

Tekniker - Engineering Professional

Vem är du?

Om du är duktig på teknik och/eller mekanik ska du ansöka till att bli tekniker på Military Work. Du arbetar antingen som stationär eller resande tekniker inom främst försvarsindustrin och tillverkningsindustrin. Allt från tekniskt intresserade individer till redan seniora tekniker med mångårig erfarenhet kan göra karriär på Military Work.

Du uppfyller en eller flera av följande punkter: o Tjänstgöring och utbildning i teknisk tjänst från Försvarsmakten. o Gymnasial utbildning från tekniskt orienterad linje o Starkt tekniskt fritidsintresse

Din karriär som tekniker på Military Work.

Military Work ser långsiktigt på befattningskategorin och kompetensutvecklar medarbetare över tid. Antingen som specialist inom en bransch eller mot andra befattningar genom fördjupande kurser.

Vi söker dig på olika ställen i yrkeslivet som vill göra en karriär hos oss.

Nybörjare?
Ditt teknikkunnande gör att du med instruktioner kan arbeta självständigt inom minst ett tekniskt betingat område. Du har ett utpräglat intresse av att felsöka, driftsätta och underhålla teknik. Din erfarenhet har du erhållit via att ha arbetat tekniknära tidigare och/eller genom ett starkt tekniskt fritidsintresse inom ett eller flera områden.

Erfaren?
Du har erfarenhet av att självständigt arbeta med felsökning, driftsättning och underhåll inom ett eller flera tekniska områden och vill ta nästa steg. Mer avancerade uppgifter och/eller mer komplex miljö tilltalar dig och du känner dig redo att ansvara för ditt eget arbete om så krävs.

Expert?
Du har kompetens att ta större ansvar inom totallösningar avseende felsökning, driftsättning och underhåll. Din erfarenhet gör dig till särskilt duglig inom ett eller flera områden. Du kan agera rådgivare till närmsta chef och är redo att vara mentor till både nya och mer erfarna kollegor.

Var: Hela Sverige

Befattning: Tekniker - Engineering professional

När: Löpande tillsättning, ansök nu om du söker jobb inom 0-18 månader

Omfattning: Oftast heltid men vi söker även visstidsanställda och timanställda
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Fastighet, Drifttekniker, Data & IT, Nätverkstekniker, Teknik & Ingenjör, Servicetekniker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://militarywork.se/
Sista ansökningsdag 17 juli 2020 (43 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Military Work levererar tjänster som stärker samhällsviktiga funktioner. Våra kunder verkar huvudsakligen inom försvars-, säkerhets- och industrisektorn.

Vi förser våra kunder med tjänster där alla våra medarbetares säkerhetsuppfattning tillsammans med deras områdeskompetens och en god ledning utgör vår konkurrensfördel. Vi finner en drivkraft i att skapa och underhålla det som är viktigt för vårt samhälle och vi förstår vikten av att både system och medarbetare är robusta.

En stor andel av våra medarbetare växeltjänstgör i de nordiska försvarsmakterna, vilket skapar ett fortsatt lärande och bidrar till en god förmågenivå över tid med internationella perspektiv.