Montör - Installation Professional

Montör - Installation Professional

Vem är du?

Om du är intresserad av att arbeta med händerna samtidigt som du antingen jobbar i grupp eller enskilt hos kunder ska du ansöka till att bli Installation Professional hos Military Work. Military Works Installation Professionals arbetar med allt från att montera vikväggar och försvarsutrustning till att installera nätverk och montera bygg- och modullösningar av olika slag. Ibland kan arbetet vara klurigt men du lär dig efterhand och agerar aldrig ensam innan du är upplärd. Du behöver inte ha en praktisk utbildning med dig sedan tidigare. Alla från de utan tidigare erfarenhet till seniora montörer och installatörer kan göra karriär hos Military Work. Uppdragen varierar i svårighetsgrad och det finns stor möjlighet att lära sig på jobbet.

Din karriär som montör på Military Work.
Military Work ser långsiktigt på befattningskategorin och kompetensutvecklar medarbetare över tid. Antingen som specialistmontör inom en bransch eller mot andra befattningar genom fördjupande kurser. Som montör jobbar du i olika stora grupper beroende på kund och uppdrag. Du kan söka jobbet som montör utan särsklid utbildning och kommer under din tid på Military Work lära dig från seniora kollegor. Efter några år kan det bli din tur att lära ny kollegor hur det går till.

Vi söker dig på olika ställen i yrkeslivet som vill göra en karriär hos oss.

Nybörjare?
Du är intresserad av ett nytt arbete inom ett område du inte har erfarenhet av sen tidigare. Du tycker att det är stimulerande att arbeta med händerna och se resultat av ditt arbete efter genomförd arbetsdag. Arbetet är på en nivå där alla med rätt inställning och attityd klarar av att leverera effekt.

Erfaren?
Du har erfarenhet av att arbeta inom installation och montage sedan tidigare och söker dig mot mer avancerade arbetsuppgifter och/eller mer komplexa miljöer. Du har goda färdigheter inom verktygshantering och känner dig bekväm med att ansvara för ditt eget arbete.

Expert?
Du har kompetens att ta större ansvar inom totallösningar avseende installation och montage. Din erfarenhet gör dig till särskilt duglig inom ett eller flera områden. Du kan agera rådgivare till närmsta chef och är redo att vara mentor till både nya och mer erfarna kollegor.

Var: Hela Sverige

Befattning: Montör - Installation professional

När: Löpande tillsättning, ansök nu om du söker jobb inom 0-18 månader

Omfattning: Oftast heltid men vi söker även visstidsanställda och timanställda
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Montör, Industri & Produktion
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://militarywork.se/
Sista ansökningsdag 17 juli 2020 (40 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Military Work levererar tjänster som stärker samhällsviktiga funktioner. Våra kunder verkar huvudsakligen inom försvars-, säkerhets- och industrisektorn.

Vi förser våra kunder med tjänster där alla våra medarbetares säkerhetsuppfattning tillsammans med deras områdeskompetens och en god ledning utgör vår konkurrensfördel. Vi finner en drivkraft i att skapa och underhålla det som är viktigt för vårt samhälle och vi förstår vikten av att både system och medarbetare är robusta.

En stor andel av våra medarbetare växeltjänstgör i de nordiska försvarsmakterna, vilket skapar ett fortsatt lärande och bidrar till en god förmågenivå över tid med internationella perspektiv.