Gjutare till Ljunghäll i Södra Vi

Gjutare till Ljunghäll i Södra Vi

Ljunghäll ägs av italienska Gnutti Carlo SPA och har över 4 000 anställda i Sverige, Italien, Tyskland, Tjeckien, Storbritannien, Österrike, Indien, Kina, USA och Kanada. Ljunghäll pressgjuter aluminiumdetaljer till fordonsindustrin och är det ledande företaget i norra Europa inom denna nisch. Moderbolaget Gnutti Carlo är världsledande inom utveckling och leverans av kraftiga och högpresterande ventilstyrnings- och bränsleinsprutningskomponenter för bygg-, jordbruks-, marin-, generator- och transportmotorer.

Eterni Sweden söker nu gjutare till Ljunghäll!

Arbetsuppgifter

I jobbet som gjutare är din uppgift att utföra service och underhåll på ugnsutrustningen, såväl i smälteriet som i gjuthallarna. Arbetsbelastningen/uppgifterna kan se olika ut från dag till dag. Du kommer att köra en fjärrmanövrerad robotmaskin för att spetta bort slagg ur våra smältugnar. Andra uppgifter kan också förekomma och du kan tex. behöva vara tillgänglig som såväl smältoperatör som truckförare för transport av metall till gjutmaskinerna. Smälteriavdelningen är viktig för att produktionen ska fungera, då det är denna enhet som tillgodoser Ljunghälls samtliga gjuteriavdelningar med smält aluminium.

Tjänsten är heltid, med inledande 6 månaders visstidsanställning. Arbetstiden är skift, med placering på Ljunghäll i Södra Vi. Tillträde snarast eller enligt överenskommelse.

Personliga egenskaper och kvalifikationer

Vi söker dig som har:
  • tidigare erfarenhet från industri och gärna erfarenhet som gjutare
  • goda mekaniska kunskaper
  • förståelse/stort intresse för teknik och produktion
  • datorvana och goda kunskaper i Microsoft Office
  • goda kunskaper i svenska och engelska, såväl muntligt som skriftligt
  • B-körkort
Det är meriterande om du har truckkort.

Som person har du en positiv inställning, du är ansvarsfull och ambitiös. Du är trygg i dig själv och har lätt för att både arbeta självständigt såväl som tillsammans med andra.

Om tjänsten

Tjänsten som gjutare är ett konsultuppdrag på heltid som varar i 6 månader inledningsvis. Du blir anställd av Eterni Sweden AB och arbetar som konsult hos Ljunghäll.

Övrig information

Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan. Vid urvalet kommer vi att lägga stor vikt vid personliga egenskaper och intresse för tjänsten. Vi strävar efter en jämn könsfördelning och värdesätter de kvaliteter som mångfald tillför verksamheten. Dina frågor angående rekryteringsprocessen svarar Henrik Nordström på via 070-340 80 83 eller henrik.nordstrom@eterni.se.

Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Utland
Yrkesroll Industri & Anläggning
Typ av anställning Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 25 apr 2021 (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Eterni Sweden är jobbskaparna, ett modernt kompetensföretag i en väletablerad bransch. Eternis samlade kompetens och erfarenhet från bemanningsbranschen, uppgår i dagsläget till mer än hundrafemtio år. Vi som arbetar på Eterni är personliga, pålitliga och kompetenta och för oss och bolaget är enkelhet, snabbhet och kvalitet en självklarhet.

Vår affärsidé är att alltid ha kunden i fokus. Vi hjälper våra kunder att utvecklas och nå sina uppsatta mål, på så sätt utvecklas även vi. Kunder för oss är affärspartners, konsulter och kandidater.