Sommarjobb som Lagerarbetare hos Medela!

Sommarjobb som Lagerarbetare hos Medela!

Dina arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter

Som Lagerarbetare hos Medela kommer du att jobba i ett team om 3 personer där ni alla jobbar tillsammans för att få lagret i sin ordning. Ni har ansvar över att leveranser skickas ut och att lagervarorna placeras där de ska. Arbetet är inte tungt och inga särskilda arbetskläder eller utbildningar krävs för tjänsten. De uppgifterna du främst kommer jobba med är:
  • In- och utleveranser
  • Packa beställningar
  • Generellt lagerarbete
Rollen har sin start i början på Juni och sträcker sig fram till mitten på Augusti. Eftersom sommaren närmar sig med stormtag så tar har vi intervjuer omgående.

Din profil

Vi söker dig som vill ha ett sommarjobb där man får vara med härliga medarbetare varje dag och gillar att bidra till en god stämning och positivitet på arbetsplatsen. Du vill att alla ska trivas och bryr dig om att ditt arbete blir rätt och är noggrann så att saker och ting går som det ska. Vi ser gärna att du har någon form av datavana sen innan, och har du tidigare erfarenhet inom lagerarbete eller liknande så är det meriterande. Känner du att detta är precis vad du har sökt efter för sommaren? Passa då på och skicka in ditt CV till oss så tar vi kontakt med dig så fort som möjligt!

Om Studentwork

Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och examinerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet.

Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning, marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.
Mer info
Kontaktperson Viktor Öström
Telefon 0703345097
Område Stockholms stad
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Heltid, Säsongsjobb
Sista ansökningsdag 31 maj 2019 (35 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Medela är ett schweiziskt bolag som tillverkar och säljer bl.a. amningsprodukter till både privatpersoner, företag och sjukvården. Medela har sin största verksamhet här i Sverige där deras lokaler och lager ligger lokaliserade i Täby. Företaget växer så det knakar och söker nu en student eller annan individ som vill ha ett sommarjobb med goda möjligheter till extraarbete framöver!