Regionansvarig säljare till Mackmyra Whisky!

Regionansvarig säljare till Mackmyra Whisky!

Är du en driven och relationsskapande entreprenör som brinner för försäljning i kombinationen med livets njutningar? Då är den här tjänsten hos Mackmyra Svensk Whisky något för dig!

Om Mackmyra

Mackmyra Svensk Whisky AB är Sveriges första whiskydestilleri och producerar sedan 1999 en innovativ single malt whisky. Deras whisky skapas av svenska råvaror och har genom åren vunnit ett stort internationellt erkännande. Bland annat utsågs Mackmyra till World distiller of the year 2015. Hos Mackmyra är ofta nya spännande saker på gång, att vara innovativa, se möjligheter och att våga testa dessa, är en del av företagets DNA.

Om rollen

Mackmyra Svensk Whisky befinner sig i en expansiv fas med en växande hemmamarknad och internationell lansering. Vi söker därför en regionansvarig säljare som, framför allt, kommer ansvara för fatförsäljning i Stockholm och kringliggande orter.

Som säljare hos Mackmyra kommer du att driva din egen försäljning av Mackmyras berömda whiskyfat mot B2C. Du får stor möjlighet att sätta din egen prägel på tjänsten.

Du kommer att lägga fokus på att bygga goda relationer med olika typer av samarbetspartners inom exempelvis företag, föreningar, barer, restauranger och eventföretag. För dessa kunder kommer ditt ansvar vara att arrangera events och whiskyprovningar. En naturlig del av arbetet kommer därför läggas på kvällar och helger. Ditt ansvar kommer också vara att driva försäljning mot lokala lager samt mässor i din region.

Eftersom stora delar av ditt jobb kommer vara på resande fot, innebär det att ditt närmsta kontor kommer vara bilen eller hemmet. Vi ser gärna att du som söker utgår ifrån Stockholm eller kringliggande ort.

Din profil

För att trivas i den här rollen ser vi gärna att du har några års erfarenheter av försäljning, kanske för en upplevelse eller produkt. Det är fördelaktigt om du har drivit eget och förstår innebörden av det. Du behöver inte ha erfarenhet av whisky tidigare utan får upplärning inom detta. Större vikt läggs vid din målmedvetenhet och relationsskapande egenskaper.

Ditt viktigaste verktyg i den här rollen kommer vara din telefon, där sätter vi vikten i att du inte är rädd att lyfta på luren och ta kontakt med nya som gamla kunder.

Som person är du nyfiken och orädd och duktig på att skapa långsiktiga relationer. Du är affärsmässig med ett starkt kund- och varumärkesfokus, är prestigelösoch drivs av att prestera goda resultat. Vi ser att du är väldigt självgående och flexibel då ingen dag är den andra lik, där du själv får lägga upp dina dagar och ditt arbete. Vi lägger stor vikt på din personlighet, ditt engagemang och driv.

Du behärskar både svenska och engelska i tal och skrift, samt innehar B-körkort.

Låter tjänsten intressant? Sök redan idag! Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Denna rekrytering sköts av OnePartnerGroup, rekryteringskonsult Anel Bosnjo. För frågor om tjänsten ring 073 430 49 96 eller maila anel.bosnjo@onepartnergroup.se
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Marknadsföring
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 17 maj 2021 (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav. För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. www.onepartnergroup.se