Quality Assurance Associate inom Mikrobiologi, AstraZeneca, Södertälje

Quality Assurance Associate inom Mikrobiologi, AstraZeneca, Södertälje

Om tjänsten

Är du en driven person som gillar utmaningar och stora kontaktnät? Trivs du i en dynamisk och förändringsinriktad vardag?

Inom AstraZeneca har vi passion för vetenskap och innovation. Vi är ett av världens ledande läkemedelsföretag och förvandlar idéer till effektiva läkemedel för ökad livskvalitet och hälsa hos patienter över hela världen. Att arbeta här innebär att vara företagsam, tänka stort och arbeta tillsammans för att göra det omöjliga möjligt.

Vi söker 2 Quality Assurance associate-konsulter med inriktning på Mikrobiologi och Media till vårt arbete inom kvalitetssäkring av omgivningshygien av produktionsanläggningar i Sweden Operations, Södertälje. Inom kvalitetsorganisationen har vi förmånen att representera både kundens och företagets intressen, samtidigt genom att vi skyddar produkter, tillverkningstillstånd och patient.

Din roll
Som QA associate med inriktning på Mikrobiologi och Media ansvarar du för kvalitetssäkring av den mikrobiologiska miljön i produktionen av läkemedel. I din roll samarbetar du nära med produktionen, det mikrobiologiska laboratoriet, andra kvalitetsvärderingsgrupper samt övriga stödfunktioner inom kvalitetskontroll och processteknik - ett stort kontaktnät är din vardag.

I rollen kan din ståndpunkt komma att utmanas och då behöver du kunna motivera och kommunicera den på ett bra sätt med både övertygelse och ödmjukhet.

Dagliga arbetsuppgifter kan inkludera:
  • Utreda och godkänna kvalitetsavvikelser i produktionsprocesser och produktionsmiljö
  • Dokumentera, rapportera och förmedla information kopplat till kvalitetsfrågor
  • Bedöma, sammanställa och rapportera resultat från media och mikrobiologisk monitorering
  • Medverka vid utbildning av personal i mikrobiologi, media och omgivningshygien
  • Medverka i och leda verksamhetsprojekt och valideringar
  • Företräda avdelningen vid interna och externa myndighetsinspektioner
Om kunden

Varför AstraZeneca?

När vi på AstraZeneca ser chansen att förändras tar vi tillfället i akt - för varje möjlighet, oavsett hur liten, kan vara början på något stort. Att leverera medicin som förändrar människors liv handlar om att ha entreprenörsanda - att hitta stunderna och förstå dess potential.
Därför söker vi dig som drivs av att utveckla dina medarbetare och leverera resultat. AstraZeneca värdesätter din kommunikativa ådra, din förmåga att få saker gjorda och ditt sätt att motivera andra att uppnå sina mål. Din vana av högt tempo och utveckling kommer komma väl till pass hos oss. Du kommer självklart få utlopp för ditt intresse för ständiga förbättringar, teknik och underhåll!

Din profil

Kompetenskrav
  • Naturvetenskaplig högskoleexamen på magisternivå/240hp innehållande mikrobiologi
  • Erfarenhet av arbete med mikrobiologi och/eller media, företrädesvis inom verksamhet styrd av Good Manufacturing Practice (GMP) är önskvärt
  • Mycket god förmåga att tydligt kommunicera och uttrycka dig i tal och skrift på både svenska och engelska
För att lyckas i rollen krävs att du har en god analytiskt förmåga och med en positiv anda bidrar du till att skapa en lösningsorienterad miljö. Du är flexibel inför ändrade förutsättningar, vilket ställer krav på ett strukturerat arbetssätt. Därför söker vi dig som arbetar drivande både självständigt och i team, samt är duktig på att främja samarbete i hela organisationen. För genom ditt arbete kommer du kunna göra skillnad för patienters liv varje dag då du bidrar till att produktionen av livsnödvändiga mediciner kan fortlöpa.

Om Logent

Logent är en oberoende tjänsteleverantör inom logistik med ett heltäckande erbjudande inom Supply Chain Management. Vårt erbjudande innefattar tjänster och branschlösningar inom våra tjänsteområden Logistik, Bemanning, Hamn & Hub och Kompetens. Logent finns representerade på ett flertal orter i Sverige och Norge med ca 3000 anställda. Under 2019 omsatte Logent ca 1,5 miljarder SEK.

Vi är måna om våra anställda och erbjuder alla medarbetare försäkringar och marknadsmässiga löner. För dig som vill prova på att arbeta i Norge eller kan tänka dig att arbeta vid någon av de andra orterna där Logent finns representerade i Sverige så har vi på Logent många roliga uppdrag att erbjuda, vi ser gärna att våra anställda utvecklas inom koncernen!
Läs mer på www.logent.se

Om ansökan

Är du redo att göra skillnad? Skicka in din ansökan, så gör vi det tillsammans! Välkommen med din ansökan, senast den 28 februari 2021.
Mer info
Område Södertälje
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion, Quality Assurance
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Logent
Sista ansökningsdag 28 feb 2021 (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

About Logent Logent is a comprehensive and independent logistics partner, with a Nordic base and with global networks. We have a wide range of services and create value for our customers through guaranteed cost and quality improvements. Our services include Logistics Services such as Warehouse Management, Transport Management and Customs, Port and Combined Terminals, Staffing Services and Consulting Services. This means that Logent has grown to a turnover of about SEK 1.5 billion from the start in 2006 and employs approximately 3,000 people. Om Logent Logent är en oberoende tjänsteleverantör inom logistik med ett heltäckande erbjudande inom Supply Chain Management. Vårt erbjudande innefattar tjänster och branschlösningar inom våra tjänsteområden Logistik, Bemanning, Hamn & Hub och Kompetens. Logent finns representerade på ett flertal orter i Sverige och Norge med ca 3000 anställda. Under 2019 omsatte Logent ca 1,5 miljarder SEK. Vi är måna om våra anställda och erbjuder alla medarbetare försäkringar och marknadsmässiga löner. För dig som vill prova på att arbeta i Norge eller kan tänka dig att arbeta vid någon av de andra orterna där Logent finns representerade i Sverige så har vi på Logent många roliga uppdrag att erbjuda, vi ser gärna att våra anställda utvecklas inom koncernen! Läs mer på www.logent.se