Operation Manager lagerlogistik Stockholm och Mälardalen

Operation Manager lagerlogistik Stockholm och Mälardalen

Om tjänsten

Är du en resultatorienterad Operation Manager med erfarenhet av att leda inom operativ lagerlogistik? Vi har just nu stort antal förfrågningar gällande Operation Managers från kunder i Stockholm och Mälardalsområdet. Arbetar du i en liknande roll och är redo att ta nästa steg?

Skicka in din ansökan så kontaktar vi dig, har du frågor är du välkommen att höra av dig till Marie-Louise Bååth, rekryteringschef Logent på marie-louise.baath@logent.se

Som Operation Manager ansvarar du för lagerverksamhetens dagliga resultat och säkerställer att produktionen når de uppsatta målen gällande kvalitet, säkerhet och andra uppsatta KPI:er. Du leder och fördelar du arbetet och realiserar företagets strategier och planer för ständiga förbättringar av arbetssätt, metoder, rutiner och andra förutsättningar som bidrar till en ökad lönsamhet, produktivitet, kvalitet och medarbetarnöjdhet. Som Operation Manager rapporterar du till Site Manager.

Exempel på arbetsuppgifter som ingår i en Operation Manager roll:
 • Tidrapportering
 • Medarbetarsamtal
 • Semesterplanering, rekrytering, introduktion, lönesättning/-reglering och skyddsronder i samförstånd med Site Manager/Platschef.
 • Ansvara för arbetsmiljöarbetet
 • Säkerställa att uppsatta rutiner och processer följs
 • Coacha arbetsledare i deras dagliga arbete för att säkra en stabil och välfungerande drift
 • Aktivt driva och supportera arbetet med att utveckla processer
Din profil

Du är en resultatinriktad och handlingskraftig ledare som brinner för att arbeta med människor och att effektivisera logistikflöden. Du är kommunikativ och relationsskapande och har förmåga att skapa motivation och laganda och få dina medarbetare med dig i arbetet mot de uppsatta målen.

Vidare ser vi att du har:
 • Tidigare erfarenhet som Operation Manager inom logistik eller motsvarande från verksamhet som hanterar stora volymer samt god processförståelse
 • Erfarenhet som ledare med personalansvar för andra ledare
 • Kunskaper i budgetarbete, arbetsmiljö och arbetsrätt
 • Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift
 • Goda kunskaper inom officepaketet, erfarenhet av att ha jobbat i WMS-system samt affärssystem
Intresserad av tjänsten?

Vi får kontinuerligt in förfrågningar om rekrytering av Operation Managers, skicka gärna din ansökan så hörs vi av när vi kikat på din ansökan och eventuellt tar dig vidare i processen för en första intervju.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Utland
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager, Administration & Ledning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Logent
Sista ansökningsdag 17 okt 2021 (23 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

About Logent Logent is a comprehensive and independent logistics partner, with a Nordic base and with global networks. We have a wide range of services and create value for our customers through guaranteed cost and quality improvements. Our services include Logistics Services such as Warehouse Management, Transport Management and Customs, Port and Combined Terminals, Staffing Services and Consulting Services. This means that Logent has grown to a turnover of about SEK 1.5 billion from the start in 2006 and employs approximately 3,000 people. Om Logent Logent är en oberoende tjänsteleverantör inom logistik med ett heltäckande erbjudande inom Supply Chain Management. Vårt erbjudande innefattar tjänster och branschlösningar inom våra tjänsteområden Logistik, Bemanning, Hamn & Hub och Kompetens. Logent finns representerade på ett flertal orter i Sverige och Norge med ca 3000 anställda. Under 2019 omsatte Logent ca 1,5 miljarder SEK. Vi är måna om våra anställda och erbjuder alla medarbetare försäkringar och marknadsmässiga löner. För dig som vill prova på att arbeta i Norge eller kan tänka dig att arbeta vid någon av de andra orterna där Logent finns representerade i Sverige så har vi på Logent många roliga uppdrag att erbjuda, vi ser gärna att våra anställda utvecklas inom koncernen! Läs mer på www.logent.se