Client Manager, Logent Transport Management

Client Manager, Logent Transport Management

Om tjänsten
Logents tjänst ”Transport Management” innebär ett långsiktigt samarbete med våra kunder där vi tar ett helhetsansvar för kundens transportlogistik. Vi förstärker kundens logistikavdelning och arbetar aktivt med flödena för att säkerställa kostnadseffektivitet, minimal miljöpåverkan, flexibilitet och rätt kvalitet i kundens leveranskedjor. Då vår verksamhet växer så behöver vi nu stärka vårt kundteam med ytterligare en kollega! Som Client Manager arbetar du operationellt och nära alla Logents kunder med deras dagliga transportbehov - ingen dag är den andra lik! Du tar dessutom ett fördjupat ansvar för en eller ett antal av våra viktigaste kunder. Förutom säkerställandet av att det rent operationella fungerar blir du en viktig kugge såväl i kundernas logistikutveckling som i vår egen löpande verksamhetsutveckling. Till ditt stöd finns en unik kompetens i form av erfarna kollegor inom olika specialistområden, dessutom har du hjälp av de moderna TMS-verktyg vi löpande utvecklar. Du kommer få en fantastisk möjlighet att utveckla din kompetens inom transportlogistik. Logents kontor för Transport Management är beläget i Mörby/Stockholm, där 25 fantastiska kollegor arbetar i nyrenoverade trevliga lokaler.

Din profil
Vi söker främst dig som har relevant erfarenhet från tidigare roller inom transportlogistik och/el Supply Chain Management. Du har en passion för att systematiskt arbeta och kommunicera med kunder i syfte att skapa goda resultat. Du har en stark drivkraft och vilja att utveckla både din egen kompetens inom området samt dina kunders leveranskedjor genom att hitta lösningar och möjligheter till ständiga förbättringar. Om du dessutom tycker att det är utvecklande att använda och vara en del i utvecklingen av moderna IT-verktyg så kommer du verkligen känna dig hemma. I ditt arbete är du noggrann, strukturerad, proaktiv och bra på att självständigt driva processer framåt. Som person är du relationsskapande och bra på att samarbeta lösningsorienterat med kollegor för att nå uppsatta mål och hög kundnöjdhet.

Om Logent
Logent har en unik position på marknaden genom sin storlek såväl genom att vara en oberoende tjänsteleverantör inom logistik. Vi har ett heltäckande erbjudande inom Supply Chain Management för logistikintensiva verksamheter. Logent finns representerade på ett flertal orter i Sverige, Danmark och Norge med ca 3000 anställda. Logent omsätter ca 2 miljarder SEK. Logent är auktoriserade genom Almega och AEO-certifierade samt certifierade enligt ISO9001 och ISO14001.

Om ansökan
Vill du utveckla din spetskompetens inom Supply Chain Management och arbeta i ett bolag med stora utvecklingsmöjligheter och duktiga kollegor så är rollen en unik möjlighet för dig. Vi behöver ditt CV och ett ansökningsbrev så snart som möjligt, du ansöker via annonsen. Intervjuer kommer att ske löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan. Har du frågor om tjänsten eller processen är du välkommen att kontakta Emma Juth, Operations Manager via emma.juth@logent.se. Välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Emma Juth
Telefon 0841003161
Område Stockholms stad
Yrkesroll Övrigt
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.logent.se
Sista ansökningsdag 18 dec 2022 (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

About Logent Logent is a comprehensive and independent logistics partner, with a Nordic base and with global networks. We have a wide range of services and create value for our customers through guaranteed cost and quality improvements. Our services include Logistics Services such as Warehouse Management, Transport Management and Customs, Port and Combined Terminals, Staffing Services and Consulting Services. This means that Logent has grown to a turnover of about SEK 1.5 billion from the start in 2006 and employs approximately 3,000 people. Om Logent Logent är en oberoende tjänsteleverantör inom logistik med ett heltäckande erbjudande inom Supply Chain Management. Vårt erbjudande innefattar tjänster och branschlösningar inom våra tjänsteområden Logistik, Bemanning, Hamn & Hub och Kompetens. Logent finns representerade på ett flertal orter i Sverige och Norge med ca 3000 anställda. Under 2019 omsatte Logent ca 1,5 miljarder SEK. Vi är måna om våra anställda och erbjuder alla medarbetare försäkringar och marknadsmässiga löner. För dig som vill prova på att arbeta i Norge eller kan tänka dig att arbeta vid någon av de andra orterna där Logent finns representerade i Sverige så har vi på Logent många roliga uppdrag att erbjuda, vi ser gärna att våra anställda utvecklas inom koncernen! Läs mer på www.logent.se