Interim Lagerchef, östra Skåne

Interim Lagerchef, östra Skåne

Om tjänsten

Nu söker vi en interim lagerchef till vår kunds lager i östra Skåne. Tjänsten innebär ett helhetsansvar för den dagliga driften på lagret och lagrets 10 duktiga truckförare.

Rollen innefattar:
  • Operativt ansvar för lagret
  • Övergripande ansvarig för in- och utleveranser
  • Sätta och följa upp rutiner
  • Kontaktperson mot kunder
  • Ta emot gods och planera lagret
  • Leda teamet och fördela arbetsuppgifter
  • Arbetsmiljöansvar
  • Följa upp externa frakter och se över avtal
  • Order och fakturahantering
  • Rapportering av nyckeltal och resultat
Lagerverksamheten är belägen i östra Skåne, uppdraget är på heltid och startar omgående.

Din profil

Vi söker dig med tidigare erfarenhet av en liknande roll med ansvar för en operativ lagerverksamhet. För att lyckas i rollen behöver du ha grundläggande kunskaper i ekonomistyrning samt erfarenhet av måltalsstyrning, du har vana av att arbeta i excel och god systemkompetens. Truckkort är meriterande.

Som person är du en engagerad och kommunikativ ledare som skapar förutsättningar för andra att växa genom delegering och tydliga krav. Vidare är du problemlösningsorienterad och inser vikten av att arbeta proaktivt. Du är handlingskraftig har en stark analytisk förmåga och ser helheten. Du behärskar svenska och engelska väl i tal och skrift. Din inställning och dina värderingar går hand i hand med våra; du är modig, inspirerande och pålitlig!

Om Logent

Logent är en oberoende tjänsteleverantör inom logistik med ett heltäckande erbjudande inom Supply Chain Management. Vårt erbjudande innefattar tjänster och branschlösningar inom våra tjänsteområden Logistik, Bemanning, Hamn & Hub och Kompetens. Logent finns representerade på ett flertal orter i Sverige och Norge med ca 3000 anställda. Under 2019 omsatte Logent ca 1,5 miljarder SEK.

Vi är måna om våra anställda och erbjuder alla medarbetare försäkringar och marknadsmässiga löner. För dig som vill prova på att arbeta i Norge eller kan tänka dig att arbeta vid någon av de andra orterna där Logent finns representerade i Sverige så har vi på Logent många roliga uppdrag att erbjuda, vi ser gärna att våra anställda utvecklas inom koncernen!
Läs mer på www.logent.se

Om ansökan

Uppdraget ska tillsättas omgående och vi behöver därmed din ansökan med CV och personligt brev omgående. Ansök via annonsen, vi har dessvärre ingen möjlighet att ta emot ansökningar via mail. Har du frågor eller vill veta mer kontakta marie-louise.baath@logent.se.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Utland
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Logent
Sista ansökningsdag 6 dec 2020 (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

About Logent Logent is a comprehensive and independent logistics partner, with a Nordic base and with global networks. We have a wide range of services and create value for our customers through guaranteed cost and quality improvements. Our services include Logistics Services such as Warehouse Management, Transport Management and Customs, Port and Combined Terminals, Staffing Services and Consulting Services. This means that Logent has grown to a turnover of about SEK 1.5 billion from the start in 2006 and employs approximately 3,000 people. Om Logent Logent är en oberoende tjänsteleverantör inom logistik med ett heltäckande erbjudande inom Supply Chain Management. Vårt erbjudande innefattar tjänster och branschlösningar inom våra tjänsteområden Logistik, Bemanning, Hamn & Hub och Kompetens. Logent finns representerade på ett flertal orter i Sverige och Norge med ca 3000 anställda. Under 2019 omsatte Logent ca 1,5 miljarder SEK. Vi är måna om våra anställda och erbjuder alla medarbetare försäkringar och marknadsmässiga löner. För dig som vill prova på att arbeta i Norge eller kan tänka dig att arbeta vid någon av de andra orterna där Logent finns representerade i Sverige så har vi på Logent många roliga uppdrag att erbjuda, vi ser gärna att våra anställda utvecklas inom koncernen! Läs mer på www.logent.se