Kock sökes till Laxhall Hamnkrog och Konferens

Kock sökes till Laxhall Hamnkrog och Konferens

Om kundföretaget

Laxhall Hamnkrog och Konferens ligger vackert belägen längst ut på Torsö med fantastisk miljö och utsikt över Brommösund. En mycket välbesökt sommarrestaurang och ett populärt turistmål.

Efter en tråkig brand i augusti 2019 som totalförstörde hela restaurangen stod en ny restaurang klar inför sommaren 2020. I samband med uppbyggnaden så byggdes en övervåning med ett stort konferensrum och två små mötesrum/grupprum som är ett attraktivt ställe för konferenser året om. Det har även byggts 5 övernattningsstugor för uthyrning samt relaxavdelning.

Vi växer och målet är att förlänga säsongen och att ha öppet mer året runt mot vad vi har haft innan. Därför söker vi nu en kock som vill vara med på denna resa.

Vi är en a la carte-restaurang som jobbar med närodlat, ekologiskt och KRAV-märkt i största möjliga mån både när det gäller mat och dryck. Vi serverar bland annat kött ifrån ön och fisk i från Vänern, där vi anpassar menyn efter tillgång och säsong.

www.laxhall.se

Dina arbetsuppgifter

I rollen som kock ansvarar du för köket och dess förekommande arbetsuppgifter tillsammans med dina kollegor. Du kommer ingå i ett litet team hos ett växande företag där du har möjlighet att påverka menyer, evenemang, temakvällar med mera.

Din profil

Vi söker en driven och ansvarsfull kock med några års erfarenhet, alternativt erfarenhet som vi bedömer relevant för uppdraget. Du är flexibel i ditt arbete, ser möjligheter och tar initiativ för att driva verksamheten framåt tillsammans med dina kollegor och samarbetspartners. Du är serviceinriktad, positivt inställd och har god samarbetsförmåga. Vidare ska du kunna arbeta självständigt och strukturerat både enskilt och i samarbete med kollegor. Vi vill se att du utför dina arbetsuppgifter med glädje och yrkesstolthet.

Arbetet sträcker sig fram till slutet av augusti, med möjligheter till fortsatt arbete under höst/vinter i samband med konferenser och julbord. Tjänsten är på heltid med varierande arbetstider och start enligt överenskommelse. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, därför är du välkommen med din ansökan redan idag!

Om OnePartnerGroup

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern med ett unikt helhetskoncept för företag. Vi är en trygg partner när du behöver hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Hos oss har du tillgång till den bästa lokala kompetensen inom både yrkesarbetar- och tjänstemannasektorn.

Du får också flexibla lösningar som möjliggör långsiktig tillväxt och lönsamhet. Vi finns nära dig. OnePartnerGroup är verksam på 50 orter, med över 2500 engagerade medarbetare. Genom vår kännedom om, och närvaro på, så många platser är vi Sveriges lokalaste samarbetspartner.

Vi är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag.
Mer info
Område Utland
Yrkesroll Hotell & Restaurang
Typ av anställning Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 9 maj 2021 (25 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav. För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. www.onepartnergroup.se