Vi söker nu passionerade bagare och konditor

Vi söker nu passionerade bagare och konditor

Skatt
När du bor i Sverige och jobbar för Lagkagehuset A/S i Danmark beskattas din danska löneinkomst enligt danska skatteregler, förutsatt att allt arbete utförs i Danmark, är detta inte fallet bör din skattskyldighet granskas.

Vi söker nu passionerade bagare och konditor med en önskan att utveckla sig ledningsmässigt


Vi söker nu passionerade bagare och konditor med en önskan att utveckla sig ledningsmässigt. Du ska tillsammans med våra dedikerade team vara redo med att leverera kvalitetsbakverk till våra förväntansfulla och lojala gäster.

Innan du skickar en ansökan rekommenderar vi att du tar en titt på denna sida.

Här har vi samlat information som gör att du kan förberedda din ansökan till oss. Informationssidan kommer ge dig en större inblick om oss som verksamhet och karriärmöjligheter i Lagkagehuset.

Du kan bli vår nästa bagare eller konditor om du är:
 • Utbildad bagare/konditor eller har praktisk erfarenhet inom bagerihantverket
 • Kvalitetsmedveten och har höga krav på dina produkter och kreationer
 • Ansvarsfull och kan arbeta självständigt
 • Är en Teamplayer och värderar ett gott samarbete med bra kollegor högt
 • Har en bra överblick och kan hantera tidvis en hektisk vardag
 • Har mötesdisciplin
Vi erbjuder:
 • Bra arbetsförhållanden i ett modernt konditori med härliga kollegor
 • Att bli en del av en gemenskap där du får möjlighet för att dela din erfarenhet och kompetens
 • Bra utvecklings- och karriärmöjligheter i en stor organisation
 • Lön efter kvalifikation med pensionssystem
 • Anställningsförmåner
Arbetstid
Vi söker i första hand kollegor som vill arbeta heltid - 37 timmar, en ledig dag i veckan och ledig varannan helg.

Arbetstiden kommer i första hand att vara i natt- och tidiga morgnar. Lönen kommer att vara efter kvalifikationer.

Info om arbetet
Som bagare hos oss kommer dina primära arbetsuppgifter vara att producera vårt utbud av bröd och wienerbröd, samt ett brett utbud av våra andra produkter. Som konditor hos oss kommer du skapa tårtor och ett brett utbud av andra produkter för Lagkagehusets många olika gäster. Det kommer samtidigt finnas en stor möjlighet med att få släppa sin kreativa sida lös då vi har många beställningar till olika festliga tillfällen.

Allt detta sker i nära samarbete med ett professionellt kompetent team i en passionerad, professionell och social miljö.

Vårt bageri i Brøndby är en centralenhet för våra butiker på Själland och kännetecknas med att producera produkter av hög kvalitet i större partier med fokus på livsmedelssäkerhet, kvalitet och leverans. Du kommer därmed att kunna påverka och arbeta med ett mycket brett spektrum av arbetsuppgifter och ansvarsområden.

Du kommer att lära känna Lagkagehusets tekniker och koncept genom utbildning på plats och kommer själv få bidrar med din egen professionella kunskap. Tillsammans med dina kollegor säkerställer du en arbetsplats med professionalism, socialt ansvar och omtänksamhet. Tillsammans levererar ni en dejlig passion i dansk bagarklass med stor focus på kvalitet.

Vad Lagkagehuset erbjuder dig:
Hos oss får du ett mångsidigt arbete med professionellt duktiga kollegor och spännande individuella utvecklingsmöjligheter. Lagkagehuset växer och expanderar i Danmark såväl som utomlands. Detta bidrar till att skapa goda karriärmöjligheter i hela organisationen.

Vi tror att du med engagemang, passion och hårt arbete kan nå dit du drömmer om. Vi har ett intresse av att ständigt utmana och lyfta varandra. Detta skapar en unik och stark sammanhållning både i Brøndby och i Lagkagehuset koncern.

Vi står tillsammans för att värna om den goda kvaliteten och inställningen att det vi gör ska ge våra gäster en fantastisk upplevelse.

Lagkagehusets vision och kultur
Vår vision är att bli det bästa bageriet för alla!

Vi önskar att ge våra gäster rustika och raffinerade bakverk som är bakat med hjärta och djupt förankrat i de stolta danska hantverkstraditionerna. Vi har ett starkt koncept som kännetecknas av att ha hjärtat med i allt från unika smaker till minnesvärda upplevelser för våra gäster.

I Lagkagehuset lägger vi otroligt stor vikt vid vardagsglädje. Vår önskan är att vara en höjdpunkt i våra kollegors och gästers vardag. Det kan vara allt från atmosfären du möter när du går in genom dörren, till läckerheter du njuter av med dina nära och kära.

För att säkerställa att våra gäster möter bakverk i en klass för sig söker vi en bagare som har en professionell och sympatisk sida som gör honom eller henne till en naturlig ledare och en förebild för kollegor. En bagare som vill och kan ta ledarskapet och successivt ta ett större och större ansvar - både yrkesmässigt såväl som ledningsmässigt.

Ansökningsprocessen:
Vi kommer att behandla din ansökan så fort som möjligt! Du kommer höra ifrån oss senast 5 dagar efter du laddat upp din ansökan. Senast 14 dagar efter ansökningstiden gått ut kan du förvänta dig att få en uppdatering om vi i första omgången valt att gå vidare med dig.

Varmt välkommen med din ansökan!

Bor i Sverige, jobbar i Lagkagehuset A/S i Danmark.
När du bor i Sverige och jobbar i Danmark har du vissa skyldigheter i båda länder vad gäller beskattning och socialförsäkring.

Socialförsäkrad
Som lokalt anställd av Lagkagehuset A/S i Danmark, och utförs allt arbete i Danmark, är du socialförsäkrad i Danmark.

Innan du skickar en ansökan rekommenderar vi att du tar en titt på denna sida: https://lagkagehuset.youngcrm.com/page/naarduansoeger
Mer info
Område Utland
Yrkesroll Hotell & Restaurang, Kock & Kökspersonal
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 31 juli 2022 (34 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

I Lagkagehuset har vi en klar vision: Vi vil være et bedre bageri for alle!

Lagkagehusets rødder og værdier daterer tilbage til 1991, hvor Ole Kristoffersen åbnede et bageri på Christianshavn og Steen skallebæk åbnede et bageri i Haderslev. I 2008 slog de to bagervenner sig sammen, hvor de med et fælles ønske om at revolutionere danskernes brødoplevelse stiftede Lagkagehuset, som vi kender det i dag.

Efter at Lagkagehuset i 2017 blev solgt til nye stærke og ambitiøse ejere, efterlever vi stadig dedikeret vores stifteres holdning: Hvis noget er værd at gøre, så er det værd at gøre med liv og sjæl. Det betyder, at vi med de bedste råvarer og dygtigste medarbejdere altid gør vores ypperste for at være et højdepunkt i både vores gæsters og kollegaers hverdag.

Vores passionerede bagere og konditorer leverer hver dag rustikke og raffinerede kvalitetsprodukter til vores bagerier i hele landet – og udlandet. Uanset om man besøger os i New York, London, Haderslev eller København vil man mærke, at vi i hele organisationen har hjertet med i alt, hvad vi gør. Med respekt for vores rødder og ved at følge Ole og Steens mentalitet, gør vi hver dag vores bedste for at være et bedre bageri for alle!