Redovisningsekonom med inriktning revison

Redovisningsekonom med inriktning revison

Om tjänsten

Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du blir anställd av Studentwork och sedan uthyrd som konsult till LR Revision och Redovisning. Hela rekryteringsprocessen sköts av Studentwork och frågor om tjänsten eller företaget ställs till Studentwork och ansvarig konsultchef, i detta fall Elin Karlsson (Elin.Karlsson@studentwork.com). Vi använder oss av ett löpande urval och rollen kan komma att tillsättas innan sista publiceringsdatum.Dina arbetsuppgifter


Rollen som redovisningsekonom är varierad och arbetsuppgifterna innefattar dels löpande bokföring, avstämningar, bokslut och deklarationer. Du kommer även att stötta företagets revisorer och då granska bokslutsmaterial och årsredovisningar som en del av revisionsarbetet. Rollen erbjuder stora utvecklingsmöjligheter för dig som vill utvecklas inom såväl redovisning som revision.Du jobbar också mot kunder där kundrelationer blir A och O. På LR Revision och Redovisning får du jobba med hela ekonomiska flöden vilket kräver att du vågar ta ansvar och kan driva ditt arbete framåt.

Övrig information:

Placeringsort: Linköping

Omfattning: Heltid

Arbetstider: Kontorstider

Start: Omgående eller enligt överenskommelse

Din profil

Vi söker dig som har en vidareutbildning inom ekonomi eller redovisning på universitets- eller YH-nivå, gärna med inriktning mot revision. Vi ser gärna att du har något/några års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter eller att du har ett stort driv och är lättlärd så att du snabbt kan komma in i arbetsuppgifterna. Som person tror vi att du är en doer, du ser vad som behöver göras, kan skapa en bra struktur och har lätt för att prioritera dina uppgifter. Du är prestigelös, effektiv och kan driva ditt arbete framåt med goda resultat samtidigt som du även är förtroendegivande. Då du kommer att jobba med företagets revisorer är det av stor vikt att du är kommunikativ, stöttande, serviceinriktad och noggrann.

Om Studentwork

Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och examinerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet.

Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning, marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.
Mer info
Område Linköping
Yrkesroll Ekonomi
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 4 mars 2020 (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

LR Revision & Redovisning Östergyllen AB är ett klassiskt revisions- och redovisningsföretag. Företaget som i dagsläget har kontor i Linköping, Borensberg och Motala är en lokalägd del av nätverket LR Revision & Redovisning med kontor på över 50 orter från Malmö till Kiruna. Deras kunder är små- och medelstora bolag inom en mängd olika branscher. För LR Revision & Redovisning Östergyllen AB är kunden alltid i fokus, och de värdesätter ett personligt och professionellt bemötande. Till kontoret i Linköping söker vi nu en kundfokuserad redovisningsekonom.