Servicetekniker

Servicetekniker

Servicetekniker till LH Alarm
Nu söker LH Alarm två servicetekniker som kan ge service och leverera kundanpassade lösningar till företagets kunder. Här finns stora möjligheter att växa i rollen. En tjänst för dig som har tidigare erfarenhet som inom branschen och en vilja att fortsätta utvecklas. Har du god kunskap inom området larm och säkerhet? Trivs du med att möta olika kunder? Har du en god förmåga att finna nya lösningar? Då kan det vara just dig vi söker till den här tjänsten.

Arbetsuppgifter

I rollen som servicetekniker kommer du att ingå i ett team med kompetenta medarbetare. Du kommer att utgår från kontoret som ligger i Skarpnäck och arbeta till stor del på plats hos olika kunder inom Stockholmsområdet. Hos kund arbetar du främst med service och underhåll av befintliga lösningar. Utöver ett eget kundansvar, ansvarar du även för driftsättning och dokumentation av arbetet. Du jobbar både med privat- och företagskunder samt merförsäljning.

Kvalifikationer, erfarenheter samt personliga egenskaper

Vi söker dig som är certifierad ingenjör med behörighet inom larm samt är certifierad inom RCO passersystem. Du trivs med kundkontakter och har lätt för att bygga nya relationer. Dina datorkunskaper är goda och du uttrycker dig obehindrat i svenska samt har goda kunskaper i engelska. B-körkort är ett krav.

Som person är du lösningsfokuserad och initiativtagande. Du har en ödmjuk personlighet, serviceinriktad och är lyhörd inför kundens behov. Du har en vilja att lära och utvecklas.

LH Alarm erbjuder dig

På LH Alarm erbjuds du varierande uppdrag som servicetekniker inom larm. I början av din anställning kommer du att få gå med en erfaren mentor för att komma in i rollen. Stämningen på företaget är familjär där du har möjlighet att lära känna alla anställda inom organisationen. Den här tjänsten passar dig som vill växa inom ett mindre företag!

Ansök

Sök gärna tjänsten redan idag, med registrerat CV på www.jksgroup.se, då vi gör löpande urval. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden löper ut. Har du frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta rekryteringskonsult Elin Jonsson, på telefonnummer 0709-68 30 20.

Eftersom LH Alarm är ett företag som arbetar med säkerhetsklassade kunder kommer de att begära utdrag ur belastningsregistret vid anställning.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Elin Jonsson
Telefon 0709683020
Område Utland
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Servicetekniker
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av JKS Sverige AB
Hemsida http://www.jksgroup.se/
Sista ansökningsdag 23 aug 2021 (25 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

LH Alarm har arbetat med säkerhet sedan 1979 och erbjuder kompletta, skräddarsydda lösningar inom lås, larm, övervakning och passersystem – hela vägen från projektering till installation, integration och service.
LH Alarm är av polisen godkänd larminstallatör, och har försäkringsbolagens samtliga godkännanden i klasserna I, II, III och IIII.