KUBAL söker Elkraftingenjör

KUBAL söker Elkraftingenjör

Vi söker en Elkraftsingenjör som vill arbeta i en dynamisk och fartfylld miljö tillsammans med kompetenta medarbetare , du gillar problemlösning och har förmåga att se möjligheter och förbättringar.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
  • Arbeten på ställverk och transformatorer på hela fabriksområdet
  • Montage av elutrustning
  • Utredningar inom elkraftområdet
  • Förebyggande underhåll
  • Driftomställning
  • Tillståndskontroll
Vi söker dig med relevant utbildning och erfarenhet av att arbeta med högspänningsanläggningar, du förstår vikten av att jobba förebyggande och har ett kvalitetsfokuserat arbetssätt. Som person är du noggrann, serviceinriktad och kommunikativ. Goda kunskaper i både på svenska och engelska i tal och skrift är ett krav.

Kubikenborg Aluminium AB är Sveriges enda producent av primäraluminium och är ett av de största industriföretagen i Sundsvall. Fabriken byggdes 1942 och producerar idag ca 135 000 ton aluminium per år. Slutprodukten som består av göt levereras till press - och valsverk över hela Europa. Kubal har idag ca 450 anställda och ägs av ryska Rusal, världens största aluminiumproducent.

Tjänstens omfattning avser dagtid med beredskap. Placeringsort Sundsvall

Vi samarbetar med OnePartnerGroup i den här rekryteringen. Urval sker löpande så skicka gärna in din ansökan snarast via OPG.s hemsida www.onepartnergroup.se dock senast 2 februari. Har du några frågor eller funderingar är du välkommen att kontakta Rekryteringsansvarige Jens Olsson telefon 060-789 05 01
Mer info
Område Utland
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 2 feb 2020 (15 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav. För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. www.onepartnergroup.se