Traversförare Västerås

Traversförare Västerås

Vill du stå bakom spakarna och plocka stora kolli med travers?
Vi har ett antal arbetsamma medarbetare som kör travers som de varierar med en och annan kring-uppgift. Ett kul jobb med trevliga kollegor och en arbetsplats med en bra kultur.
Låter det intressant? Läs mer, sök tjänsten och anslut dig till gänget!

Om tjänsten
Arbetsplatsen är centralt belägen i Västerås och huserar många trevliga kollegor. Tillsammans ser vi till att logistiken med de stora objekten i hallen flyter på bra.

Arbetsuppgifter
Du kommer att köra truck och travers över stora ytor i syfte att förflytta stora objekt mellan olika platser. Du kommer således att spela en viktig roll i logistikkedjan som ska leda till leverans hos slutkund.

Vem söker vi till denna tjänst?
Här söker vi en person som kan jobba på en egen lina men som även har känsla och förståelse för att man även befinner sig i ett arbetslag. Det krävs därför både en stark vilja att själv göra ett bra jobb men också att hitta lösningar tillsammans med andra personer omkring sig. För att lyckas med det är bra med en stor portion social kompetens och förmåga att se vad som behöver göras.

Krav
Travers-kort
Truckkort

Meriterande
Vana av travers och truckkort

Arbetstider
07:00 - 16:00

Låter det intressant? Tveka inte att skicka in din ansökan!

Om Jobzone:

Jobzone är ett av Nordens största rekryterings- och bemanningsföretag. Vår vision är att vara branschens bästa arbetsgivare och vi arbetar varje dag för att bidra till att skapa framgång för individer och organisationer.

Vi gör det genom en lokal närvaro på över 50 orter i Sverige och Norge, alla med stora kunskaper om sin marknad och med ett arbetssätt som utgår från medarbetaren i fokus. Jobzone är verksamt inom många branscher och kan erbjuda en mängd karriärmöjligheter. Vilket är ditt nästa drömjobb?
Mer info
Område Västerås
Yrkesroll Transport & Logistik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.jobzone.se
Sista ansökningsdag 1 mars 2021 (2 dagar kvar)