Vi söker nya svensktalande medarbetare till Aarstidernes Ringeteam

Vi söker nya svensktalande medarbetare till Aarstidernes Ringeteam

Vad innebär jobbet?
Vi söker nya medarbetare till vår outbound-avdelning Ringeteamet, som arbetar från Krogerup Avlsgaard i Humlebæk. Ringeteamet är en del av vår marknadsavdelning och som anställd kommer du att ingå i ett stort team med mer än 20 medarbetare. I Ringeteamet arbetar vi med försäljning, kommunikation och kundlojalitet. Nu söker vi medarbetare som ska ringa till Årstidernas kunder i Sverige i olika ärenden.

Uppgifterna varierar, men innebär bland annat att du ska återaktivera gamla kunder och ringa vad vi kallar "I love you-calls", som är samtal vi gör till våra mest lojala kunder för att berätta hur mycket vi uppskattar dem. Förutom det får du hjälpa kunderna med praktiska frågor gällande betalning, beställning och leverans. Dessutom får du guida kunder i vårt sortiment och stå för rådgivning, vägledning och merförsäljning.

Vem söker vi?
Vi söker först och främst dig som verkligen tycker om att prata i telefon. Du är utåtriktad och tycker det känns helt naturligt att ringa upp och prata med olika typer av människor som du inte känner. Det är viktigt att du är duktig på att ställa frågor och att lyssna. Försäljning är något du har lätt för och du ser det som en naturlig del av jobbet.

Vi förväntar oss att du är noggrann och ansvarsfull, kommer i tid och löser alltid de uppgifter du fått tilldelat dig så gott du kan. Vi förväntar oss att du talar och skriver svenska flytande. Du kan antingen vara svensk och bo i Danmark eller vara dansk och prata och skriva flytande svenska. Tjänsten är ett perfekt studentjobb eftersom det är deltid och går att kombinera med studier.

Hur får jag jobbet?
Du börjar med att svara på 4 frågorna här på sidan. Därefter väljer vi ut dem som får komma på intervju. Intervjuerna hålls på vårt kontor på Krogerup Avlsgaard i Humlebæk.

Intervjun består av ett kort samtal, och därefter får du prova att ringa till en kund. Du får ringa både för att se om jobbet är något för dig, och för att vi ska se hur du tar dig an uppgiften. Du kommer få besked om du blir erbjuden tjänsten direkt efter intervjun. I samband med anställningen blir du givetvis upplärd och får all info du behöver om Årstiderna och våra produkter.

Vilka är arbetstiderna?
Du kommer ha 2 fasta jobbpass på vardagar (tisdag, onsdag eller torsdag) från kl. 16:15 - 19:15 och 2 fasta söndagspass från kl. 11:00 - 17.00 i månaden.
Mer info
Område Utland
Yrkesroll Försäljning, Marknadsföring
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 6 juni 2021 (56 dagar kvar)