Cabin Crew

Cabin Crew

Vi på Jettime har humor, ett speciellt "Can Do" tankesätt och en unik samhörighet, som vi i kombination med vår arbetsglädje värderar väldigt högt. Våra värderingar är "Accountability, Courage,
Trust & Relations" och de är en naturlig utgångspunkt för vårt arbete. Vi gillar att hantera många olika uppgifter och framför allt att ge en närvarande och oförglömlig service till våra gäster. Jettime är flygleverantör till några av Nordens största researrangörer som tex TUI, Ving, Bravo Tours och Club La Santa samt flygbolag som Air Greenland och SAS.

Vi älskar variationen som charter ger oss, vi kan uppleva både 25 graders värme på Gran Canaria och en trevlig middag med kollegor på en lokal restaurang och nästa dag kliva av planet i -15 graders kyla i norra Sverige.
Vi erbjuder tillsvidare heltidsanställning med bas i Billund eller Köpenhamn.

Som kabinpersonal arbetar du efter arbetsschema som du känner till minst en månad i förväg, så att du vet när du ska flyga och när du är ledig. Arbetstider varierar, därför är det viktigt att en av dina nyckelkompetenser är flexibilitet. Du kommer att arbeta året runt och när som helst på dygnet, det kan även förekomma regelbundna övernattningar på några av våra destinationer eller baser i Norden.

På Jettime får du som kabinpersonal provision på den försäljning som du och dina kollegor utför ombord. Det ingår även pension och sjukförsäkring i vårt "lönepaket". På sikt har du även möjlighet att utbildas och uppgraderas till Cabin Chief. Det är en spännande utmaning, där du bland annat får ledaransvar i kabinen.

För att trivas och lyckas i jobbet som Cabin Crew och som "Jettimer" är du:
1. Serviceinriktad, flexibel och tålmodig
2. En glädjespridare och trivs med att jobba i fartfylld miljö
3. Bra på att hålla överblick och situationsmedveten
4. Samverkande och samtidigt oberoende
5. Älskar att arbeta med människor

Du måste dessutom uppfylla följande krav:
1. Allmänt god hälsa fysiskt och psykiskt. Du måste ha rätt förutsättningar för att klara av utbildningen och arbetet som Cabin Crew, samt genomgå flygläkare hälsoundersökning
2. Vara minst 165cm och max 190cm lång
3. Giltigt EU-pass
4. Simkunnig. Du ska kunna simma min: 200 meter
5. Säkerhetsprövning. Innebär att du måste kunna uppvisa ett utdrag ur belastningsregister utan anmärkning (särskilda regler för svenska belastningsregister)

Jettime är ett danskt flygbolag och vi levererar service på lokalt språk till våra researrangörer. Du talar därför minst ett skandinaviskt språk flytande och har mycket goda kunskaper i engelska. Du har antingen genomgått en gymnasieutbildning (STX, HHX, HF etc.) eller har 2 års erfarenhet inom serviceyrket (tidigare flygerfarenhet är inget krav) gärna som guide, receptionist inom hotell- och restaurangbranschen, administrativ inom resebranschen, butiksbiträde, social- och hälsoassistent eller liknande.
Du bör vara medveten om att synliga tatueringar och piercingar måste godkännas innan vi kan anställa dig.

Hur man blir kabinpersonal på Jettime:
Utbildning sker på Jettime´s huvudkontor i Köpenhamn Kastrup där vi bjuder på lunch under kursdagarna. Cabin Crew utbildning på 4 veckor står vi i Jettime för och kursen är delvis betald. Bonus på 10.000DKK betalas ut efter genomförd och avklarad utbildning. Cabin Crew utbildningen avslutas med examen som du måste bli godkänd på för att vi ska kunna erbjuda dig anställning och ge dig dina "vingar".

Kursen består av utbildning i nödsituationer, teknisk flygkunskap, första hjälpen, samarbete samt sälj- och serviceutbildning.
Låter jobbet som kabinpersonal på Jettime som något för dig? Skynda dig och besök vår hemsida eller ansök via länken nedan redan idag. När du ansöker kräver vi att du laddar upp en kort videopresentation där du berättar varför du kan bli en "Jettimer".

https://jettime.career.emply.com/ad/har-du-det-der-skal-til-for-at-blive-en-rigtig-jettimer/jydsn6

Vi går igenom ansökningarna löpande och vi kommer att kontakta alla kandidater som bäst matchar kravprofilen med datum och tid för assessment day. Vi kommer att starta Cabin Crew utbildningar i februari, mars och april.

Om du har frågor, kontakta oss via e-post: crewservice@jet-time.dk
Vi ser fram emot din ansökan!
Mer info
Område Utland
Yrkesroll Service & Kundtjänst
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://jettime.career.emply.com/available-positions
Sista ansökningsdag 11 dec 2022 (13 dagar kvar)