Om tjänsten

Detta är direktrekrytering vilket innebär att du kommer att bli anställd av Studentwork och sedan uthyrd till Image Systems. Frågor om tjänsten eller företaget ställs till Studentwork och ansvarig konsultchef, i detta fall Elin Karlsson (Elin.Karlsson@Studentwork.com).Dina arbetsuppgifter


Som UX-designer jobbar du i en delad roll med fokus på att förvalta en redan existerande produktportfölj. Du tillhör produktledningen och har en löpande och tät dialog med utvecklarna för att på så sätt ta fram utvecklingsplaner samt för att effektivisera det arbetsflöde som finns på plats. Du kommer vidare att analysera kunders användning och användarvänligheten för att förstå deras behov och kundanpassa lösningar därefter. Som UX-designer jobbar du också med kvalitetssäkring och med planering av framtida produkter.

Detta är en ny roll där du till att börja med går ett väletablerat introduktionsprogram på tre månader. Du jobbar sen nära utvecklare och produktledningen och ni har tillsammans ett nära samarbete.

Övrigt:

Placeringsort: Linköping

Omfattning: Heltid (100 %)

Din profil

Vi söker dig med en universitetsutbildning med en inriktning inom exempelvis kognitionsvetenskap, interaktionsdesign, systemutveckling eller annan likvärdig inriktning. Du har goda kunskaper inom UX och ett stort tekniskt kunnande samt intresse. Som person ser vi att du är nyfiken kreativ och flexibel. Du är kundorienterad och prestigelös, jobbar bra i team men kan också driva ditt eget arbete framåt vilket kräver att du är självgående. Då mycket av din roll handlar om att jobba med olika parter, både internt och externt, så krävs det att du är kommunikativ men också att du kan anpassa ditt bemötande och sätt att förklara så att alla parter förstår. På Image Systems blir du inte en kugge i hjulet utan en stor tillgång med värdefull kunskap där du som individ syns.

Om Studentwork

Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och examinerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet.

Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning, marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.
Mer info
Område Utland
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 5 dec 2019 (21 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Image Systems Motion Analysis är ett svenskt högteknologiskt företag och en ledande leverantör av produkter och tjänster inom högupplöst bildbehandling. De är världsledande på marknaden för avancerad mätteknik genom video- och bildanalys. Image Systems produkter används för att bland annat utvärdera säkerhet i bilar, ballistiska skydd, idrottsutövares prestationer och inom försvaret. Till sitt kontor i Linköping söker nu Image Systems en UX-designer.