Mejeriansvarig till ICA Supermarket Simonsons

Mejeriansvarig till ICA Supermarket Simonsons

Ica Supermarket Simonsons är en centralt belägen butik i Strömsund med café och bageri. Med en stor personalgrupp på ca 75 anställda vill nu ICA-handlaren Thomas Lundström rekrytera en mejeriansvarig på grund av pensionsavgång. Totalt sett omsätter de 115 miljoner kronor med en vision att bli Strömsunds bästa arbetsplats!

Beskrivning

Som mejeriansvarig kommer du sköta driften i form av planering, utveckling och uppföljning av avdelningens resultat där ansvaret omfattar ekonomi, prissättning och produktutbud. Mejeriavdelningen är en stor del av butikens totala omsättning och är därmed en viktig del att både ombesörja och utveckla. Som utpräglad servicemänniska har du stort engagemang för kunderna med en känsla för vad som lockar både i produkt och utformning där du skapar en fräsch och inbjudande atmosfär. I din roll behöver du ha förmåga att skapa struktur och rutiner både för dina egna uppgifter men även avdelningen i stort. I arbetet ingår mycket praktiskt arbete i butiken såsom varupåfyllning och kundbemötande.

Som mejeriansvarig samarbetar du med övriga avdelningsansvariga samt butikschefen för att tillsammans skapa Strömsunds bästa arbetsplats. Till din hjälp har du tillgång till ICA's olika system, utbildningar och rutiner för att skapa en grund i din vardag.

Vi ser gärna att du som söker
  • Har erfarenhet av drift i butik i liknande befattning
  • Har förmågan att se helheten och involvera andra nyckelpersoner för bästa resultat
  • Är van att arbeta självständigt och ta egna beslut
  • Är en strukturerat rutinmänniska
  • Är duktig på att kommunicera med dina kollegor
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper

Sysselsättningsgrad

90% med möjlighet till 100% vid behov

Start enligt överenskommelse, gärna så snart som möjligt

Provanställning 6 månader med möjlighet till tillsvidareanställning

Arbetstid och lön

Varierande arbetstider men främst vardagar dagtid

Lön enligt handels avtal

Övrig information

Urval sker löpande så vi rekommenderar att du ansöker så snart som möjligt
Mer info
Kontaktperson Marlene Rehnsbo
Telefon 063194335
Område Strömsund
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Vikariat
Sista ansökningsdag 13 mars 2020 (16 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav. För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. www.onepartnergroup.se