Reparatör till Hjältevadshus

Reparatör till Hjältevadshus

I småländska Hjältevad har Hjältevadshus utvecklat och byggt trähus i mer än 70 år med fokus på trygghet. Nu söker Eterni efter en reparatör som kommer ansvara för underhåll och reparationer av bland annat maskiner och truckar på fabriken.

Arbetsuppgifter

Som reparatör på hustillverkningsfabriken i Hjältevad har du en viktig roll som innebär att du säkerställer en så störningsfri produktionsprocess som möjligt. Arbetet bedriver du genom löpande dagligt underhåll i kombination med felsökningar och förbättringsarbete. Du kommer att genomföra underhålls- och reparationsarbete på bland annat maskiner, lyfthjälpmedel och truckar. Arbetet innefattar både dagligt planerat underhåll samt mer akuta reparationer.

Vid akuta reparationer reparerar du i den mån du kan själv, men ansvarar sedan vidare för att ta in underleverantörer vid behov och sköter alla leverantörskontakter inom tex. maskinunderhåll och truckservice. Du ansvarar också för underhållet av fastigheten både på fabrik och kontor.

Personliga egenskaper och kvalifikationer

Vi letar efter dig som har arbetat som reparatör eller liknande tidigare. Du är en noggrann, driftig och självgående person som har lätt för att strukturera och planera ditt arbete. Du trivs i en roll med mycket eget ansvar och har lätt för att skapa nya kontakter. Vidare är du flexibel och lösningsorienterad och trivs med att arbeta mot ständig utveckling på företaget. Du är van användare av systemstöd samt talar och skriver svenska obehindrat.

Om tjänsten

Tjänsten som reparatör är ett konsultuppdrag på heltid. Du blir inledningsvis anställd av Eterni Sweden AB och arbetar som konsult hos Hjältevadshus.

Övrig information

Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan. Dina frågor angående rekryteringsprocessen svarar Michael Gross på via 070-340 83 66 eller michael.gross@eterni.se.

Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Michael J Gross
Telefon 0490412080
Område Utland
Yrkesroll Bygg & Hantverk
Typ av anställning Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 14 maj 2021 (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Eterni Sweden är jobbskaparna, ett modernt kompetensföretag i en väletablerad bransch. Eternis samlade kompetens och erfarenhet från bemanningsbranschen, uppgår i dagsläget till mer än hundrafemtio år. Vi som arbetar på Eterni är personliga, pålitliga och kompetenta och för oss och bolaget är enkelhet, snabbhet och kvalitet en självklarhet.

Vår affärsidé är att alltid ha kunden i fokus. Vi hjälper våra kunder att utvecklas och nå sina uppsatta mål, på så sätt utvecklas även vi. Kunder för oss är affärspartners, konsulter och kandidater.