Integrationskonsult med känsla för energiprincipen och cx.

Integrationskonsult med känsla för energiprincipen och cx.

INTEGRATIONSKONSULT MED KÄNSLA FÖR ENERGIPRINCIPEN OCH CX.

Lagen om energins bevarande innebär att energi endast kan omvandlas från en form till en annan. Det är den lagen vi efterlever på Hansen Technologies. Energi från oss överförs till våra kunder som överför det till sina. Vi skapar bästa möjliga Customer Experience (CX) för våra energiproducerande kunder. Genom anpassad utveckling av vår mjukvarusystem, EnoroCX, förbättrar vi kundförståelse, kundkommunikation, faktureringsprocesser och analysförmåga för energibolag världen över.

Ett jobb som ger energi

EnoroCX är kärnan i energiföretagets verksamhet och ansluter till många andra system genom ett brett utbud av API's och filutbyten. Som integrationskonsult har du ett specifikt ansvar för att utforma hur alla kundspecifika integrationer kommer att byggas upp. Dina uppgifter blir att samla in krav från kunden och klargöra behoven för integrationer. I samarbete med kunden om nödvändig infrastruktur för nätverk och servrar är det du som är den som skapar lösningar för design och informationsflöde mellan systemen. Du kommer också att utföra funktionell testning och verifiering av integrationer och processer från EnoroCX-systemet. Teknisk installation och testning av integrationer som webbtjänster och filutbyte kommer också att vara en del av dina leveranser. Med din expertis är du en viktig del av projekten och därför en viktig del av kundens liv, du förstår deras behov och förenar alltid resultat med förväntningar. Du omvandlar m a o din energi till kundens nytt.

Hansen Technologies har över 120 Energikunder i Norden för vilka vi utvecklar system för flexibla och kraftfulla Customer Care & Billing Solutions. Vi växer i Sverige och söker en Integration Consultant. En teknisk och utmanande roll i ett öppet företag där du blir en viktig del av ett extremt kompetent lag för att leverera Customer Information Systems (CIS) till energisektorn. Arbetsplatsen ligger för närvarande i Kista, Stockholm.

ENERGIPRINCIPENS "AKP" (Ansvar, Kvalifikationer, Personlighet)

Självklarheter har blivit självklarheter av en anledning. Men vi vill att du levererar högkvalitativa integrationer till kunder; Du har god kunskap om IT-verktyg och metoder, du är grundlig, utför alltid kvalitetskontroller och deltar aktivt i projektmöten. Du har framgångsrikt hanterat utmanande integrationer i minst 3 år, i stora svenska/nordiska IT-projekt tidigare, och du har utmärkta engelska och svenska kommunikationsförmågor. Som person vill du utvecklas, är initiativrik och ansvarsfull samt gillar att arbeta självständigt. Bakgrund i energisektorn är en fördel, men inget krav. Vad du inte kan lär vi dig.

VARFÖR DU OCH HANSEN TECHNOLOGIES?

Återigen - Energiprincipen! Det du och vi gör spelar roll för världen. Det är viktigt. Det är högaktuellt. Du får utmanande möjligheter i en spännande bransch med fantastiska karriärmöjligheter i en globalt växande industri. Du blir en del av ett ambitiöst och skickligt företag. Du får energi. Du får ge energi.

Ansök genom att trycka på Apply och ge oss chansen att träffa dig. Intervjuer och urval sker löpande.

Mer information:

Kontakta Cecilie Reinertsen cecilie.reinertsen@hansencx.com eller +47 99 50 70 15, för mer information om rollen.

* Vi erbjuder inte visum-hantering. Alla sökande måste vara kvalificerade för arbete inom EU för att vara möjliga kandidater för denna roll.

Hansen Technologies är en ledande leverantör av kundtjänst, faktureringssystem och data management systems. Tack vare omfattande expertis, blir HansenCX ett kraftfullt och flexibelt mjukvarusystem för större och bättre kundupplevelser inom fyra huvudsakliga sektorer: Energi, Vatten, Betal-TV och Telekom. Hansen grundades 1971 och har idag 1800 anställda vid 31 olika kontor världen över.
Mer info
Kontaktperson Cecilie Reinertsen
Telefon +4757739877
Område Stockholms stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.hansencx.com/
Sista ansökningsdag 29 juni 2020 (26 dagar kvar)