Junior Elkonstruktör - industri/automation

Junior Elkonstruktör - industri/automation

Om kundföretaget

HP Tronic konstruerar och producerar på uppdrag industriella el-och testsystem. HP Tronic är en kompetenspartner som med geografisk följsamhet utvecklas och växer tillsammans med sina kunder och leverantörer.

De har idag verksamhet i Ljungby, Lund, Suzhou Kina, Ruse Bulgarien och Pune Indien.

Utvecklingsavdelningen konstruerar huvudsakligen elsystem till världsledande kunder inom tillverkningsindustrin. Här kommer du att arbeta med varierande och utmanande arbetsuppgifter inom elkonstruktion med E-plan P8/Cadett ELSA med placering i Lund.

Dina arbetsuppgifter

Som elkonstruktör för HP Tronic får du möjligheten att arbeta med spännande, världsledande kunder. Arbetet innefattar att planera, designa och bygga komplexa elskåp som både är specialtillverkade efter kundens önskemål och ibland utefter standardiserade ramer. Här får du ta dig an utmanande arbetsuppgifter där du många gånger kommer att få tänka utanför boxen för att komma fram till de bästa lösningarna. Du får ett flexibelt och varierande arbete där du både ges möjlighet att arbeta både ute hos kund, exempelvis vid uppstart av projekt eller vid installation både i och utanför Sverige, men även in-house hos dina kollegor. Resor till huvudkontoret i Ljungby kommer krävas, oftast över dagen men övernattningar kan förekomma.

Din profil

Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av elkonstruktion och har en elutbildning i grunden (gärna med inriktning mot automation). Då arbetet utförs i E-Plan P8 / Cadett ELSA är det meriterande om du har jobbat i detta tidigare, alternativt ett likvärdigt system. Det är meriterande om du har byggt elskåp tidigare och förstår komplexiteten och noggranheten som krävs i arbetet som elkonstruktör. Du är en person som alltid gör sitt yttersta för att leverera kvalitativa lösningar med ett driv om att alltid sträva framåt för den absolut bästa lösningen.

Kvalifikationer:
  • Relevant utbildning inom el gärna med inriktning automation/elkonstruktion
  • Erfarenhet av elkonstruktion i CAD
  • Svenska/engelska i tal och skrift
  • Erfarenhet av skåpsbyggnation är meriterande
  • Kunskaper i E-Plan P8/ Cadett ELSA är meriterande
Om oss

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på 46 orter i Sverige och har över 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav.

För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder.

www.onepartnergroup.se
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Konstruktör, Elektronik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 30 sept 2019 (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav. För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. www.onepartnergroup.se