Kundtjänst

Kundtjänst

Dina arbetsuppgifter

Till vår nya Customer Service i Stockholm söker vi nu ett antal Customer Advisors för tillsvidare anställning.

Som Customer Advisor kommer du att ingå i ett energifyllt team som alltid ser till att göra både varandra och Fortum ännu bättre. Du kommer att få vara med på en spännande resa som innebär att skapa ett helt nytt kundserviceteam i Stockholm.

Dina arbetsuppgifter kommer främst bestå av att ta emot inkommande kundförfrågningar via telefon och digitala kanaler samt arbeta aktivt med försäljning. Det kan handla om att omförhandla kunders elavtal, erbjuda tilläggstjänster samt svara på pris-, flytt-, faktura- och avtalsfrågor.

Din profil

Vi letar efter dig som brinner för att alltid leverera god service och goda resultat i ditt arbete. Om du har tidigare erfarenhet av kundkontakt och försäljning ser vi det som meriterande.

Som person är du ansvarstagande, serviceminded och du ser dig själv som en teamplayer. Du trivs med att arbeta mot både individuella och gemensamma resultat. Din inställning är positiv och du sprider energi till både kollegor och kunder. Du är en lösningsorienterad och engagerad person som alltid ser möjligheter i ditt arbete. Denna roll kräver att du har goda språkfärdigheter i både svenska och engelska.

Vi erbjuder dig

När du börjar din anställning hos oss på Fortum kan du först och främst se fram emot cirka tre veckors internutbildning. Förutom det, erbjuder vi dig en möjlighet att utvecklas i en miljöinriktad och snabbväxande organisation tillsammans med medarbetare som förbereder oss för framtidens energiutmaningar. Som en del av ett företag som strävar efter att vara föregångare i energibranschen kommer du ingå i ett sammansvetsat team med engagerade kollegor. Denna roll innebär inte bara att arbeta med spännande arbetsuppgifter och bli utmanad. För oss är det även viktigt att ha roligt på jobbet och att få utvecklas. Låter det som att det är dig vi söker? Välkommen med din ansökan redan idag!

Denna rekryteringsprocess hanteras av Studentwork men du kommer att bli anställd direkt av Fortum.

Omfattning: Heltid

Placering: Stockholm
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll HR & Personal
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 21 mars 2020 (22 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Fortum är ett ledande företag inom ren energi. Vi förser våra kunder med el, värme och kyla samt smarta lösningar för att förbättra resurseffektiviteten. Vi vill involvera våra kunder och samhället i omställningen till en renare värld. Vi sysselsätter cirka 9 000 energispecialister i Norden och de baltiska länderna, Ryssland, Polen och Indien