Erfaren ledare till digital redovisningsbyrå

Erfaren ledare till digital redovisningsbyrå

Om oss
Smartio är en redovisningsbyrå med huvudkontor på Malta. Vi använder oss av Fortnox och arbetar helt digitalt med bokföring och redovisning. Även fast vi arbetar digitalt så ligger stort fokus hos oss på personlig service och kundkontakt. Smartio vänder sig till den svenska marknaden och vi hämtar våra riktlinjer från FAR och SRF.

Vi värnar om en glad och positiv atmosfär på kontoret då vi anser att trivas på kontoret är det viktigaste för en hälsosam arbetsplats.

Mer om tjänsten
Som ledare på vår byråverksamhet har du personalansvar och koordinerar det dagliga arbetet. Du kommer få möjligheten att forma och bygga ditt eget team. Du har hand om att planera löpande redovisning, bokslut och avstämningar med kund och ansvarar även för att målsättningar nås för övrig personal.

Detta ingår i din roll:
  • Personalansvar
  • Koordinering av det dagliga arbetet
  • Planläggning av bokslut och årsredovisning
  • Kvalificerad rådgivning i ekonomiska frågeställningar, t ex budget och kalkylering
  • Ansvara för utvecklingen av redovisningsavdelningen då vi är i en stark tillväxtfas och växer snabbt
  • Vara delaktig i arbetet gällande affärsutveckling av våra tjänster samt onboarding av nya kunder
  • Rapportering till ledning och uppföljning av KPIer
  • Vara delaktig i budgetarbete och utveckling av företaget
Din profil
Du har ekonomisk utbildning från Högskola eller Universitet på relevant nivå samt några års erfarenhet av arbete med redovisning på en redovisningsbyrå. Vi ser även att du haft tidigare erfarenhet av att arbeta med redovisning i en ledarroll.
För att lyckas i rollen behöver du ha hög social kompetens, ha goda ledaregenskaper och ha lätt för att samarbeta. Du har ett stort yrkesmässigt engagemang och du sporras av att påverka och driva din egen, kontorets och dina kunders utveckling. Du är strukturerad och uppskattar ordning och reda.

Vi erbjuder
Vi erbjuder en utvecklande och ansvarsfull nyckelroll som innebär många kontaktytor. Vi är en organisation med korta beslutsvägar och vi välkomnar dina lönsamma och hållbara idéer. Vi erbjuder en stimulerande miljö med vänlig företagskultur och spännande arbetsuppgifter på vårt trevliga kontor på härliga och soliga Malta.

Vi värnar om en positiv och utvecklande atmosfär på kontoret då vi anser att trivas på kontoret är det viktigaste för en hälsosam arbetsplats

Malta
Malta har stärkt sin roll som internationell paradisö under de senaste åren och som ett fullvärdigt EU-land erbjuder Malta den bästa kombinationen av det traditionella med det samtida, och förkroppsligar det bästa av Medelhavets charm. Det är ett land med rik historia likt ett stort utomhusmuseum, passionerade människor och med mer än 300 soliga dagar om året, vilket gör det till ett paradis för alla vintertrötta.

Vi anställer löpande så skicka in din ansökan redan idag!

Ta chansen och sök tjänsten direkt! Tillsättning är omgående!
För frågor är du välkommen att höra av dig till ansvarig rekryterareTheresa.melen@kraftsam.se

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Utland
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom, Ekonomichef, Konsult
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Kraftsam rekrytering & bemanning AB
Sista ansökningsdag 10 okt 2022 (7 dagar kvar)