Projektledare till Malta

Projektledare till Malta

Vi söker nu en projektledare till vårt team som ska ansvara för planering, leverans och schemaläggningen av Fortis olika projekt. Hos oss kommer du att vara kuggen i hjulet, spindeln i nätet, hålla många bollar i luften, ha många järn i elden .... och alla andra metaforer som beskriver vår nästa stjärna och allvetare.

Rollen:
Du har en drivande, strategisk och övergripande roll där du ansvarar för geografisk planering, strategi och är bryggan för säljorganisationens leverans.

Du använder dig av Excel för att hantera kundregister i vår databas. Det innebär även att du ansvarar för planering, schemaläggning och koordinering av säljare och tekniker för vårt kundprojekt.

Du tar fram analyser och statistik för att optimera arbetet i projekten på ett kostnadseffektivt sätt. Det är du som har överblick och kommer att flagga för övriga kollegor i leveransteamet när det behöver gasas eller bromsas.

Vem är du?
Vi söker dig som har ambitionen av att utvecklas och har kunskapen som kan ta företaget till nästa nivå!

Som person är du organiserad, får energi av att lösa svåra problem, och ditt hjärta slår ett extra slag när du uppnår våra mål och resultat. Du jobbar på ett strukturerat sätt och har lätt att förstå samband.
Eftersom rollen innebär mycket samverkan är det viktigt att du är serviceminded, samarbetsvillig, tycker om att ha många kontaktytor och är tydlig i ditt sätt att kommunicera.

Vi ser gärna att du har erfarenhet från en koordinerande roll där du har lett projekt och skapat struktur.

Det är meriterande med tidigare erfarenhet av back office arbete inom callcenter eller annan säljorganisation.

Vi erbjuder
I utbyte mot ditt driv och din ambition erbjuder Fortis en nyckelroll i en lärorik, utvecklande och spännande miljö bland positiva och engagerade kollegor där du har stora möjligheter att utvecklas och skapa synliga resultat i en miljö där nya idéer och initiativ uppmuntras.

Vi är en organisation med korta beslutsvägar och vi välkomnar dina lönsamma och hållbara idéer. Vi erbjuder en stimulerande miljö med vänlig företagskultur och spännande arbetsuppgifter på vårt trevliga kontor på härliga och soliga Malta.
Vi värnar om en positiv och utvecklande atmosfär på kontoret då vi anser att trivas på kontoret är det viktigaste för en hälsosam arbetsplats.

Malta
Malta har stärkt sin roll som internationell paradisö under de senaste åren och som ett fullvärdigt EU-land erbjuder Malta den bästa kombinationen av det traditionella med det samtida, och förkroppsligar det bästa av Medelhavets charm. Det är ett land med rik historia likt ett stort utomhusmuseum, passionerade människor och med mer än 300 soliga dagar om året, vilket gör det till ett paradis för alla vintertrötta.

Placeringsort: Malta

Vi anställer löpande så skicka in din ansökan redan idag!
Mer info
Område Utland
Yrkesroll Organisation & ledning, Projektledare, Administration, Koordinator, Transport & Logistik, Logistik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 19 jan 2023 (49 dagar kvar)