FRA söker allsidig vaktmästare

FRA söker allsidig vaktmästare

Vill du göra samhällsnytta och bidra till Sveriges oberoende i världen? FRA söker nu en servicemedveten och engagerad vaktmästare/hantverkare till fastighetsdriften. För rätt person kan vi erbjuda ett varierande arbete i en utvecklande verksamhet. På FRA arbetar vi med unika uppgifter - för Sveriges säkerhet och integritet.

Ditt uppdrag

Som vaktmästare hör du till fastighetsdriften vid Lokalförsörjningskontoret där dina huvudsakliga uppgifter innebär att arbeta med flytt, vilket innefattar hantering av möbler och genomföra hantverksärenden. Det kan exempelvis handla om underhåll av lokaler och enklare reparationer. Du kommer även att arbeta med skötsel av vår utemiljö. Andra förekommande arbetsuppgifter kan handla om lås och nyckelhantering. Vid behov stöttar du också dina kollegor inom enheten med förekommande arbetsuppgifter. Som vaktmästare har du mycket intern kundkontakt, en del bilresor kan förekomma i tjänsten. Tyngre lyft förekommer i arbetet.

Du kan

Rätt person har arbetat i en liknande roll och har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter samt innehar B-körkort. Meriterande är om du har andra typer av körkort, såsom C-kort eller C2-kort. Vi ser det som meriterande om du har erfarenhet från statlig verksamhet. Positivt är även om du har arbetat med enklare fastighetsreparationer eller om du har kunskap om trädgårdsskötsel. Vi förutsätter att du är van att jobba i Office-paketet samt att du har goda kunskaper i det svenska och engelska språket i såväl tal som skrift.

Du är

Vi kommer lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker dig som gärna tar ansvar och är med och påverkar din egen arbetsdag. Du är noggrann och väl medveten om mål och kvalitetsstandard. Det är också viktigt att du trivs med att ge service och att alltid sträva efter gott samarbete i de olika kontakter som du har i tjänsten. Du behöver ha förmågan att behålla lugnet och agera professionellt, även vid arbetstoppar vilket märks i din planering som skapar ordning och reda i arbetet. Det är en fördel om du har en flexibilitet att prioritera om när situationen så kräver. Som person är du empatisk och har en god förmåga att bidra med entusiasm och arbetsglädje.

Om FRA

FRA är en civil myndighet under Försvarsdepartementets ansvarsområde med ca 800 anställda. Genom underrättelseverksamheten, där signalspaning bedrivs, ger FRA stöd till regeringens utrikes-, säkerhets- och försvarspolitik på kort och lång sikt. Vi verkar också för ökad informationssäkerhet i samhällsviktig statlig verksamhet.

Vi erbjuder intressanta arbetsuppgifter med goda möjligheter till egen utveckling och vi är övertygade om att en blandning av människor med olika bakgrund skapar en dynamisk och kreativ arbetsmiljö - våra olikheter är vår styrka.

Mer information

Arbetsplatsen finns i närheten av Drottningholm, ca 10 min med buss från Brommaplan. Svenskt medborgarskap är ett krav då anställning vid FRA innebär placering i säkerhetsklass. Ett krav för att få anställning är godkänd säkerhetsprövning med registerkontroll. Säkerhetsprövningen kommer att genomföras i enlighet med bestämmelser i säkerhetsskyddslagen. Vi tillämpar sex månaders provanställning. För mer information är du välkommen att kontakta Stig-Erik Wicklén på telefon 010 557 46 00. Fackliga företrädare nås på samma nummer.

Ansökan sker via www.fra.se senast 2021-04-25.

Då vi inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda undanber vi oss att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.
Mer info
Område Utland
Yrkesroll Service & Kundtjänst
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.fra.se
Sista ansökningsdag 25 apr 2021 (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

På FRA arbetar vi med något som ingen annan gör i Sverige, och det kan du bli en del av. Oavsett yrkesroll är vi med och gör samhällsnytta genom att bidra till ett meningsfullt syfte - tillsammans arbetar vi med unika uppgifter för Sveriges säkerhet och integritet.

Vi erbjuder intressanta arbetsuppgifter med goda möjligheter till egen utveckling och vi är övertygade om att en blandning av människor med olika bakgrund skapar en dynamisk och kreativ arbetsmiljö - våra olikheter är vår styrka.