Kundansvarig på deltid

Kundansvarig på deltid

Dina arbetsuppgifter

Som kundansvarig på SevenDay kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter att bestå av:
  • Ta emot inkommande samtal från befintliga och potentiella kunder och hjälpa dem i frågor rörande lån, sparande och försäkringar
  • Administration kring lån, sparande och försäkringar
Denna tjänst innefattar 1-2 dagar i veckan. I snitt kommer du att arbeta en veckodag och en helgdag i veckan. Detta är en perfekt möjlighet för dig som vill få arbetslivserfarenhet inom ditt studieområde och samtidigt skapa kontakter för framtiden.

Din profil

Vi söker dig som för närvarande studerar ekonomi eller liknande. Det är också meriterande om du tidigare arbetat i kundtjänst, reception eller med administration. Som person är du energirik, kommunikativ och serviceminded. Vidare är du är noggrann, har lätt för att samarbeta och vill ständigt lära sig mer. Du har en god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift både på svenska och engelska.

Om oss

Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och utexaminerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet. Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning/marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.
Mer info
Kontaktperson Håkan Andersson
Telefon 735 80 08 72
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning, Service & Kundtjänst, Kundtjänst, Bank, Finans & Försäkring
Typ av anställning Deltid, Extrajobb
Sista ansökningsdag 31 dec 2019 (46 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

SevenDay Bank AB är ett av Finansinspektionen auktoriserat kreditmarknadsbolag med cirka 70 000 kunder. Bolaget ägs av den nordiska konsumentbanken Ekspres Bank. Deras affärsidé är att erbjuda enkla, prisvärda och lättillgängliga lån- och sparprodukter till konsumenter. Till deras kontor i norra Stockholm söker vi nu en ny kollega till en tjänst som kundansvarig på deltid.