Direktör Mellanöstern, Asien och Stillahavsområdet

Direktör Mellanöstern, Asien och Stillahavsområdet

Europeiska kommissionen – Generaldirektoratet för internationella partnerskap Bryssel (Belgien) (lönegrad AD14) COM/2021/10402

Generaldirektoratet för internationella partnerskap (GD INTPA) har till uppgift att bidra till hållbar utveckling, fattigdomsutrotning, fred och skydd av mänskliga rättigheter genom internationella partnerskap som upprätthåller och främjar europeiska värden och intressen.
GD INTPA utlyser en ledig tjänst som direktör som ska utforma visioner och vägleda förvaltningen av verksamheten vid det direktorat som ansvarar för regionen Mellanöstern, Asien och Stillahavsområdet, samt leda personalen och övervaka dess resurser.

Dina arbetsuppgifter:
  • Styra den effektiva planeringen, samordningen och genomförandet av program i regionen Mellanöstern, Asien och Stillahavsområdet.
  • Säkerställa samordning med kommissionens övriga avdelningar samt representation och förhandlingar med externa berörda parter.
  • Planera och leda direktoratets verksamhet.

Dina färdigheter:
  • Gedigen erfarenhet av ledarskap och dokumenterad förmåga att leda, motivera och utveckla team med högt kvalificerad personal.
  • Gott politiskt omdöme och förståelse för det geopolitiska sammanhanget inom den geografiska region som direktoratet ansvarar för.
  • Dokumenterad representations-, kommunikations- och förhandlingsförmåga, både på interinstitutionell och internationell nivå.

Kommissionen tillämpar en personalpolitik för lika möjligheter och välkomnar ansökningar som kan bidra till bättre mångfald, jämställdhet och övergripande geografisk jämvikt.
Se utlysningen av den lediga tjänsten i Europeiska unionens officiella tidning C 93 A av den 19 mars 2021 för närmare upplysningar samt behörighets- och urvalskriterierna.

Ansök här: https://ec.europa.eu/dgs/human-resources/seniormanagementvacancies/

Du kan ansöka fram till den 23 april 2021 kl. 12 centraleuropeisk tid.
Mer info
Område Utland
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 23 apr 2021 (12 dagar kvar)