Kundservicemedarbetare till Europcar i Sälen

Kundservicemedarbetare till Europcar i Sälen

Om företaget

Var du än börjar din resa så finns Europcar här för att välkomna dig. Oavsett om du vill spendera din tid med att köra längs Sveriges natursköna kuster eller bege dig rakt ut i vildmarken, så kan du välja bland 72 av Europcars uthyrningsstationer.

Europcar följer alltid dig: vi anpassar oss och tar hand om dina behov! Vi erbjuder fordon i alla storlekar och former - så länge du behöver - dagar, veckor eller till och med månader - valet är ditt!

Dina arbetsuppgifter

Europcar erbjuder dig stimulerande arbetsuppgifter inom en framtidsbransch med intressanta utvecklingsmöjligheter. Du är Europcars ansikte utåt och bemöter alla med ett leende. I arbetet ingår bland annat ta emot kunder, hantera bokningar, leverera bilar till kunder. Du kommer huvudsakligen att utgå från flygplatsen i Sälen därför ser vi gärna att du bor i närheten.

Din profil

För att du ska trivas och vara rätt person för tjänsten tror vi att du har god samarbetsförmåga och drivs av att arbeta med människor, både medarbetare och kunder. Det är viktigt att du har ett driv att vilja utvecklas och alltid göra ditt bästa. Övrigt har du ett sinne för affärer, förmåga att prioritera och fatta beslut och en fingertoppskänslasom gör att du lyckas överträffa uppsatta mål. Du är självständig, positiv och entusiastiskt och hanterar utmaningar för att nå utveckling och löser problem direkt. Vi ser gärna att du arbetat inom serviceyrken med kundkontakt tidigare.

Du kommer att vara anställd av clockwork men arbeta som konsult åt Europcar. Arbetet sträcker sig främst över vintersäsongen men med stor chans till förlägning om allt fungerar bra.

Ansökan

Välkommen med din ansökan till oss.
Mer info
Område Utland
Yrkesroll Service & Kundtjänst, Kundtjänst
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 30 okt 2020 (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Hej!
Det är vi som är Clockwork. Vårt erbjudande är träffsäker matchning mellan företagens behov och medarbetarnas kvaliteter. Vi tror på människor och vi vet att rätt människa på rätt plats gör skillnad.
Läs mer på www.clockworkpersonal.se