Studerande sökes till administrativ tjänst i Rosersberg

Studerande sökes till administrativ tjänst i Rosersberg

Dina arbetsuppgifter

Tjänsten är en tekniskt administrativ roll där arbetsuppgifterna blanda annat består av att läsa av och justera rapporter för containernas temperaturer. Eftersom att containerna innehåller farmaceutiska produkter kräver arbetet stor noggrannhet och tålamod. Detta är en bra möjlighet för dig som student att få praktisk erfarenhet.

Dina arbetsuppgifter kommer bland annat att vara:

-Föra in ärenden i system

-Orderadministration

-Reklamationshantering

-Administrera reklamationer

-Loggar/Databasadministration

-Skicka ärenden till utredare

Uppdraget startar i februari och är en roll på 50 % som innefattar cirka 4 timmar om dagen. Rollen är ett konsultuppdrag på deltid vilket innebär att du blir anställd hos Studentwork men arbetar ute hos kund under hela perioden. Rollen sträcker sig 3 månader framåt med eventuell möjlighet till förlängning.

Din profil

Vi söker dig som är student och förslagsvis läser en ingenjörs - eller ekonomiutbildning på universitets- eller högskolenivå.

Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet inom administration och har goda kunskaper av Excel. Som person ser vi gärna att du är lättlärd, flexibel och strukturerad, men även tålmodig och nyfiken.

Intervjuer sker löpande, så skicka in din ansökan redan idag!

Om Studentwork

Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och examinerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet. Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning, marknadsföring, teknik och administration.

Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.
Mer info
Kontaktperson Håkan Andersson
Telefon 735 80 08 72
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration, Service & Kundtjänst, Kundtjänst
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 25 feb (33 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Envirotainer har i över 30 år varit den globala marknadsledaren inom säkra köldkedjelösningar för läkemedlesförsörjningsskedjan. De utvecklar och tillverkar containerlösningar för farmaceutiska produkter som kräver en kontrollerad miljö .