Nu söker vi montörer för omgående start i Alvestaområdet. Tjänsten innebär i huvudsak montering efter ritning. Du arbetar i både mindre och större arbetslag där ett gott samarbete står i fokus. Efter färdigmonterad produkt hjälper du även till med att packa ordern samt köra ut den för utleverans.

Din profil

Vi söker dig som är praktiskt lagd och har ett intresse i att skruva och meka. Du har en god samarbetsförmåga samt är du lojal, pålitlig och går alltid in med stort engagemang i ditt arbete. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av industriarbete och montering. Din fysik är mycket god samt talar och skriver du flytande svenska.

Vi rekryterar löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.

Du är varmt välkommen med din ansökan redan idag! Du ansöker direkt på www.empleo.se

Uppstart: 9 januari.

Ort/Placering: Alvestaområdet.

Omfattning: Heltid, dagtid.

Lön: Enligt gällande kollektivavtal.

Ansökningstid: Senast 13 januari.

Om oss

Empleo bemanning och rekrytering är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag med kontor i Växjö, Ljungby och Vetlanda. Hos Empleo är du som konsult vår främsta tillgång. Därför lägger vi stor vikt vid att du ska kunna utvecklas och må bra. Det är självklart för oss att ge dig de rätta verktygen för att du ska kunna utföra dina arbetsuppgifter med högsta kvalitet. Av samma anledning följer vi upp och ser till så att allt fungerar som det ska på din arbetsplats. Med bättre bemanning menar vi bättre för våra kunder - och för dig som anställd. Vi är öppna och genuina som för oss alla skapar framgång!
Mer info
Kontaktperson Rebecca Moberg
Telefon 070730191
Område Alvesta
Yrkesroll Industri & Anläggning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 18 jan (35 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Empleo bemanning & rekrytering är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag med kontor i Växjö, Ljungby och Vetlanda. Hos Empleo är du som konsult vår främsta tillgång. Därför lägger vi stor vikt vid att du ska kunna utvecklas och må bra. Det är självklart för oss att ge dig de rätta verktygen för att du ska kunna utföra dina arbetsuppgifter med högsta kvalitet. Av samma anledning följer vi upp och ser till så att allt fungerar som det ska på din arbetsplats. Med bättre bemanning menar vi bättre för våra kunder - och för dig som anställd. Vi är öppna och genuina som för oss alla skapar framgång!