Juniora tekniker/elmontörer

Juniora tekniker/elmontörer

Om tjänsten

Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd av Studentwork och sedan uthyrd som konsult till vår kund Eltel. Rekryteringsprocessen hanteras av Studentwork och frågor om rollen eller vår kund Eltel ställs till Studentwork och ansvariga konsultchefer, Elin Karlsson (Elin.Karlsson@Studentwork.com) och Lajla Dzebic (Lajla.Dzebic@Studentwork.com).

Vi använder oss av ett löpande urval och välkomnar din ansökan redan idag!Dina arbetsuppgifter


Vår kund Eltel söker juniora tekniker/elmontörer till ett större projekt med start i juli 2020. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer vara att genomföra byten av elmätare i Linghem/Tallboda/Katrineholm. Du kommer att få upplärning i hur du utför elmätarbyten på ett säkert och kvalitativt sätt. Arbetet utförs självständigt men du tillhör ett roligt och tryggt team som tillsammans jobbar mot tidsplaner och mål.

Vi erbjuder arbetsuppgifter i en kreativ miljö där din egen drivkraft utgör en viktig del av arbetet. Vidare kommer du arbeta i ett rotationsschema vilket bland annat innebär långa skift. Du jobbar in arbetsdagar och ett skifte sker varje onsdag varannan vecka, du är med andra ord ledig varannan vecka. Anställningen kommer att inledas med interna utbildningar inom HLR samt Ellära utöver gedigen upplärning.

Övrig information:

Placeringsort: Linghem/Tallboda/Katrineholm

Omfattning: Heltid

Period: 27/7 - 2020 till 10/2 - 2021

Din profil

Vi ser att du som sökande har en teknisk/praktisk bakgrund på gymnasial nivå, gärna inriktning el, energi eller likvärdigt. Du är en person med stort driv och engagemang. Du har god fysisk förmåga, händig och noggrann i ditt arbetssätt. Du är en person som drivs att arbeta mot ett bonussystem samt presterar bra både självständigt och i grupp. Då du kommer att få utbildning på plats krävs således ingen tidigare relevant erfarenhet, men har du relevant erfarenhet av liknande praktiskt arbete ser vi detta som mycket positivt! Vidare kommunicerar du såväl i tal som skrift obehindrat på svenska och engelska är meriterande. Du har B-körkort.

Om Studentwork

Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och examinerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet.

Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning, marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.
Mer info
Kontaktperson Elin Karlsson
Telefon 0704800369
Område Utland
Yrkesroll Industri & Anläggning, Montör
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 2 juni 2020 (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

Eltel är en ledande nordeuropeisk leverantör av tekniska tjänster för kritiska infrastrukturnätverk - Infranets - inom segmenten Power, Communication och Other, med verksamhet i Norden, Polen och Tyskland. Eltel erbjuder ett brett och integrerat tjänsteutbud som spänner från underhåll och uppgraderingstjänster till projektleveranser. Eltel har en diversifierad kontraktsportfölj och en växande kundbas av stora nätägare. Sedan 2015 är Eltel AB noterat på Nasdaq i Stockholm.