Vi söker en erfaren administratör till Ellevio!

Vi söker en erfaren administratör till Ellevio!

Dina arbetsuppgifter

För Ellevios räkning söker vi en administratör som är intresserad av att utvecklas inom det tekniska området. Du kommer att tillhöra området Elanläggning med placering på deras kontor på Valhallavägen i Stockholm. I denna roll kommer du skapa och hantera anläggningsärenden via telefon, mejl och ärendesystem, utreda samt återställa avvikelser i elmätarna samt ha telefonkontakt med kunder, installatörer och entreprenörer. Tjänsten ger en insikt i elnätsarbeten och då Ellevio har ett automatiskt flöde av flera ärendetyper ställs stor vikt på systemförståelse då avvikelsehantering kräver att utreda orsaker och logiska fel.

Studentwork ansvarar för den här rekryteringsprocessen och inledningsvis är detta ett konsultuppdrag på fyra månader, start omgående.

Varmt välkommen med din ansökan!

Din profil

Vi söker dig som har tidigare administrativ erfarenhet och systemvana. Du har ett stort intresse för miljö och hållbarhet och vill vara med och bidra till Ellevios utveckling. Du är en person med stort driv och engagemang. Du har god systemvana sedan tidigare samt är noggrann, strukturerad och organiserad i ditt arbetssätt. Vi sätter även stort värde vid att du är initiativtagande och har en positiv inställning. Arbetsuppgifterna kräver att du är självgående, strukturerad och noggrann och har lätt för att följa instruktioner, du behärskar svenska i tal och skrift. Det är meriterande om du har arbetat som handläggare sedan tidigare alternativt har tidigare branscherfarenhet.

Om Studentwork

Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och examinerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet.

Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning, marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 9 nov 2019 (22 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Ellevio är ett av Sveriges största elnätsföretag, som har sitt säte i Stockholm. Företaget ägs av den allmänna pensionsfonden Tredje AP-fonden, det kundägda företaget Folksam som erbjuder försäkringar och pensionssparande, den allmänna pensionsfonden Första AP-fonden och kanadensiska Borealis Infrastructure Management som investerar i infrastruktur, en av Kanadas största pensionsförvaltare. Vi har drygt 400 anställda utspridda på ett tiotal orter i landet. Totalt förser vi och våra 7 000 mil ledningar nära en miljon hushåll och företag i Sverige med el. Vi gör det överallt där elen behövs, dygnet runt, året om, oavsett väder och vind. Sett ur ett fågelperspektiv är vi garanten som tryggt flyttar kraft från punkt A till punkt B. Med andra ord: Vi tar elen hem till dig.

Mer om företaget
Läs mer om oss på ellevio.se.
Elanläggning är en enhet inom Customer Relations som ansvarar för kundnära fältärenden vid nyanläggning, anläggningsförändring och avslut av anläggning, samt servisändringar inom tomtgräns.