Dokumentationsspecialist sökes till Ellevio i Karlstad!

Dokumentationsspecialist sökes till Ellevio i Karlstad!

Dina arbetsuppgifter

Som dokumentationsspecialist på Ellevio kommer du att hantera företagets kontinuerliga dokumentationsarbete i samband med ny- och ombyggnation av elnätet. Du har ett nära samarbete med företagets dokumentationstekniker, projektledare samt drift- och anslutningsavdelningarna.

I din roll som dokumentationsspecialist ingår bland annat att:
  • Delta i uppstartsmöten
  • Vara huvudkontakt för dokumentationsfrågor i projekten
  • Kvalitetsgranska inkommande underlag och säkerställa att all relevant information för dokumentation finns med
  • Dokumentera korrekt geografiskt läge
  • Dokumentera korrekt kopplingsbild/nätbild
Som dokumentationsspecialist får du möjlighet att vara med i en spännande expansiv fas inom företaget. Du kommer att erbjudas en utvecklande och varierande roll i ett sammansvetsat team med bred kompetens.

Din profil

Vi söker dig som har en examen från relevant högskoleutbildning/civilingenjörsutbildning och vi ser gärna att du har erfarenhet av att arbeta med dokumentationsarbete. Det är meriterande med kunskaper inom NIS/GIS, CAD och elkraftteknik.

Som person är du engagerad, strukturerad och noggrann. Du trivs med att arbeta under stort eget ansvar och har högt kvalitetstänk. För att trivas i rollen tror vi också att du är en duktig slutförare som håller deadline med rätt kvalitet.

Urval och intervjuer sker löpande så varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Om Studentwork

Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och examinerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet.

Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning, marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.
Mer info
Kontaktperson Emma Gefvert
Telefon 739 88 99 16
Område Karlstad
Yrkesroll Administration, Teknik & Ingenjör, Teknisk skribent
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 31 mars (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Nu söker vi en dokumentationsspecialist till Ellevio, tjänsten passar dig som är nyexad från en ingenjörsutbildning eller annan relevant högskoleutbildning.
Ellevio är ett av Sveriges största elnätsföretag, som har sitt säte i Stockholm. Företaget ägs av den allmänna pensionsfonden Tredje AP-fonden, Folksam, den allmänna pensionsfonden Första AP-fonden och kanadensiska OMERS Infrastructure. Ellevio har drygt 400 anställda utspridda på ett tiotal orter i landet. Totalt förser deras 7 000 mil ledningar nära en miljon hushåll och företag i Sverige med el. Detta görs överallt där elen behövs, dygnet runt, året om, oavsett väder och vind. Sett ur ett fågelperspektiv är Ellevio garanten som tryggt flyttar kraft från punkt A till punkt B. Med andra ord: Ellevio tar elen hem till dig.
Uppdraget beräknas starta i januari och pågå i sex månader med god chans till förlängning. Du kommer att arbeta på Ellevios kontor i Karlstad