Det är spännande tider för Porsche med nya modeller, nya kundsegment och stark volymtillväxt. Vi satsar stort för att möta våra kunders högt ställda förväntningar och kommer därför öppna dörrarna för nya team-medlemmar till vår anläggning Porsche Östermalm.

Hos oss får du tryggheten av att vara en del i ett stort företag med kollektivavtal samt goda utvecklingsmöjligheter i en kultur präglad av Driv, Integritet och Hållbarhet. Vi erbjuder även mängder av förmåner, bland annat uppskattade personalrabatter och ett generöst friskvårdsbidrag då vi värnar om våra anställdas hälsa. Du får dessutom möjligheten att jobba i en modern verksamhet med duktiga kollegor och en god stämning.

Tjänstebeskrivning

Inom Din Bil och Porsche i Stockholm vill vi alltid leverera hösta kvalitetskänsla till våra kunder, så att de alltid är femstjärnigt nöjda. I din roll som tekniker kommer du att arbeta med ett team av duktiga medarbetare som tillsammans alltid har kundens behov i centrum. Du arbetar i enlighet med Porsche AGs processer och standards med rätt hjälpmedel och verktyg för att prestera på samma höga nivå som våra bilar. Arbetet är varierat men dina arbetsuppgifter kommer främst bestå av att utföra service och reparationsjobb på Porsches starka modellprogram. I rollen som tekniker rapporterar du direkt till Servicechef Porsche Östermalm.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har flerårig dokumenterad arbetslivserfarenhet av arbete som tekniker och 3-årig fordonsteknisk utbildning eller motsvarande. Har du erfarenhet av tyngre motorreparationer är det meriterande. Du är bekväm i din roll som tekniker och kan utföra arbetet självständigt. Utöver ett gediget tekniskt kunnande och intresse är du van vid att själv söka information och ta till dig skriftliga instruktioner på såväl svenska som engelska.

Du har god datorvana och kunskaper i Officepaketet. Du behärskar svenska och engelska, både i tal och i skrift. B-körkort är ett krav.

Om du har erfarenhet av Porsche bilar är det ett plus, samt i de system som vi använder så som PPN/PIWIS, PET och AutoMaster.

Personliga egenskaper

Du är en person som är teknikintresserad och du följer med i utvecklingen av allt inom ny bilteknik. Du tar dig an de dagliga arbetsuppgifterna på ett positivt och servicemedvetet sätt och du motiveras av utmaningar, utveckling och ansvar. Som medarbetare hos oss är det viktigt att du är självgående med ett flexibelt arbetssätt. Du är en lagspelare och du vill bidra till en god stämning och gemenskap. För oss är kundnöjdhet och långsiktighet viktiga hörnstenar, varför vi lägger stor vikt vid ditt engagemang och din personlighet.
Porsche Östermalm värdesätter de kvaliteter som en jämn könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. I denna rekrytering kommer stor vikt att läggas vid din personlighet.

Ansökan

Är du vår nästa Porsche-ambassadör? Skicka då din ansökan snarast dock senast 27 maj, urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

Din Bil Sverige genomför enligt gällande rekryteringsprocess i samtliga rekryteringar en kontroll av CV/Meritförteckning, vitsord och vandelsprövning innan anställning.

Vid frågor kontakta Servicechef Niklas Bergman

Facklig representant IF Metall: Carl-Magnus Lindström

VARMT VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!
Mer info
Område Utland
Yrkesroll Övrigt
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.dinbil.se
Sista ansökningsdag 27 maj 2021 (14 dagar kvar)