Hos oss får du tryggheten i att vara en del av ett stort företag med kollektivavtal samt goda utvecklingsmöjligheter i en kultur som präglas av Driv, Integritet och Hållbarhet. Vi erbjuder många uppskattade personalrabatter och förmåner samt ett generöst friskvårdsbidrag eftersom vi värnar om våra anställdas hälsa och välbefinnande. Du får dessutom möjligheten att jobba i en verksamhet med skickliga kollegor och god stämning. Läs gärna mer på vår karriärsida.

Porsche Center Danderyd söker nu en ny tekniker - är du vår nästa Porsche-ambassadör?

Det är spännande tider för Porsche med nya modeller, nya kundsegment och stark volymtillväxt. Vi satsar stort för att möta våra kunders högt ställda förväntningar och bygger just nu ut vår anläggning och därför öppnar dörrarna för nya personer till Porsche Center Danderyd.

Tjänstebeskrivning

På Porsche Center Danderyd vill vi alltid leverera kvalitetskänsla till våra kunder, så att de alltid är femstjärnigt nöjda. I din roll som tekniker kommer du att arbeta med ett team av duktiga medarbetare som tillsammans alltid har kundens behov i centrum.

Du arbetar i enlighet med Porsche AGs processer och standards med rätt hjälpmedel och verktyg för att prestera på samma höga nivå som våra bilar. Arbetet är varierat men dina arbetsuppgifter kommer främst bestå av att utföra service och reparationsjobb på Porsches starka modellprogram. I rollen som tekniker rapporterar du till Arbetsledare verkstad.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har flerårig dokumenterad arbetslivserfarenhet av arbete som tekniker och 3-årig fordonsteknisk utbildning eller motsvarande. Har du erfarenhet av tyngre motorreparationer är det meriterande. Du är bekväm i din roll som tekniker och kan utföra arbetet självständigt.

Utöver ett gediget tekniskt kunnande och intresse är du van vid att själv söka information och ta till dig skriftliga instruktioner. Du har god datorvana och kunskaper i Officepaketet. Du behärskar svenska och engelska, både i tal och i skrift. B-körkort är ett krav.

Om du har erfarenhet av Porsche bilar är det en fördel, samt i de system som vi använder så som PPN/PIWIS, PET och Automaster.

Personliga egenskaper

Du är en person som är teknikintresserad och du följer med i utvecklingen av allt inom ny bilteknik. Du tar dig an arbetsuppgifterna på ett positivt och servicemedvetet sätt och du motiveras av utmaningar, utveckling och ansvar. Som medarbetare hos oss är det viktigt att du är självgående med ett flexibelt arbetssätt. Du är en lagspelare och du vill bidra till en god stämning och gemenskap.

För oss är kundnöjdhet och långsiktighet viktiga hörnstenar, varför vi lägger stor vikt vid din personlighet i denna rekrytering. Din Bil Gruppen eftersträvar jämställdhet och mångfald. Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför en verksamhet

Ansökan

Din Bil Sverige genomför enligt gällande rekryteringsprocess i samtliga rekryteringar en kontroll av CV/Meritförteckning, vitsord och vandelsprövning innan anställning.

Skicka din ansökan snarast då urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag, 31 maj 2021.

Vid frågor kontakta Servicechef Marcus Abrahamsson

Facklig representant IF Metall: Carl-Magnus Lindström

VARMT VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!
Mer info
Område Utland
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.dinbil.se
Sista ansökningsdag 31 maj 2021 (24 dagar kvar)